'Yıldızlar' TVEM'de buluştu!

TVEM, 12 Mayıs Salı akşamı Ziynet Sali'nin sahne aldığı gecede 'yaza merhaba' dedi.

Google Haberlere Abone ol
'Yıldızlar' TVEM'de buluştu!

TVEM, 12 Mayıs Salı akşamı Ziynet Sali'nin sahne aldığı gecede yaza merhaba dedi. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve Ferhan Tülmen'in yaptığı 'TVEM'de Buluşalım' gecesi, kanalın Halkalı'daki stüdyolarında gerçekleşti.



TVEM Yönetim Kurulu Başkanı Soner Yılmaz ve TVEM Genel Yayın Yönetmeni Hande Ertekin Tümen'in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye başta kanalın ekran yüzleri Ebru Şallı, Erol Köse, Tayyar Işıksaçan, Pelin Çini, Ayşe Özgün, Tuğba Ekinci, Seda Akgül, Mustafa Topaloğlu, Adnan Aybaba olmak üzere magazinden spor dünyasına pek çok isim katıldı.  TVEM’in gecesinde 'yaza hoş geldin' diyen isimler arasında Deniz Uğur, Sümer Tilmaç, Oya Aydoğan, Yavuz Seçkin, Mehmet Aslan ve Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da vardı. 



Tuğba Ekinci'nin çok sakin olduğu gözlemlenen gecede, Ebru Şallı, Sinan Akçıl'la ilgili soruları yanıtsız bırakırken; Sümer Tilmaç'ın "Kayahan öldükten sonra gecelerin anlamı kalmadı" sözleri duygulandırdı. 



Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu ise "Trabzonspor olarak istediğimiz yerde değiliz. Seneye ne Avrupa ne Türkiye Kupası; hedefimiz şampiyonluk" dedi. 



Verdiği kilolarla dikkat çeken, detoksa başladığını söyleyen Ziynet Sali, geceye şarkılarıyla renk kattı. 'TVEM’de Buluşalım' gecesi için kanalın stüdyoları özel dekore edilirken, Hande Ertekin Tümen yaptığı konuşmada “TVEM, bildiğiniz gibi değil, iki ayda çok güzel programlar hazırladık, yazın yeni programlar da eklenecek, bizi izlemeye devam edin” dedi.    



"'Yıldızlar' TVEM'de buluştu" Galerisine Göz At



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin