Yıldız Tilbe, Athena, Teoman... Aynı festivalde buluşuyorlar!

Trakya’nın en büyük müzik festivali için nefesler tutuldu! İşte, line-up’lardaki bomba isimler…

Google Haberlere Abone ol
Yıldız Tilbe, Athena, Teoman... Aynı festivalde buluşuyorlar!

Geçtiğimiz yıl 80 binden fazla kişiyi ağırlayan “Trakya Müzik Festivali”, bu yıl da aynı heyecanla 1-4 Ağustos 2019 tarihleri arasında Erikli Sahili’nde gerçekleşecek.



Trakya bölgesinde düzenledikleri birçok önemli etkinlik ve festivalle isimlerinden söz ettiren EDN Ajans ve Aziz Gül Organizasyon iştiraki “Trakya Organizasyon”  tarafından gerçekleştirilecek olan “Trakya Müzik Festivali”, Türkiye’nin sevilen grup ve sanatçılarını müzikseverlerle buluşturacak.



Festivalin biletleri ise Biletix’te olacak!



Erikli Sahili, İstanbul'a yaklaşık 250 kilometre uzaklıktaki Ege Denizi'nin doğu kesiminde bulunan Saros Körfezi’nde yer alıyor. Kendi kendini temizleyen dünyanın 3. körfezi olan Saros’un  parlayan yıldızı Erikli, muhteşem doğası, denizi ve ışıl ışıl kumsalıyla, turizmin ve festivallerin merkezi olmaya aday gösteriliyor.



Türkiye’nin önemli müzik festivalleri arasında yer alan “Trakya Müzik Festivali”yle ilgili anlık gelişmeleri “@trakyamuzikfestivali” adıyla Instagram’dan ya da https://www.trakyamuzikfestivali.com/ adresinden takip edebilirsiniz…



İŞTE, FESTİVALDE SAHNE ALACAK İSİMLER:



Yıldız Tilbe



Hayko Cepkin



Teoman



Şebnem Ferah



Athena



Cem Adrian



Moğollar



Edip Akbayram



Yeni Türkü



Duman



Manga



Manuş Baba



Sagopa Kajmer



Adamlar



Pentagram



Canbay & Wolker



İstanbul Trip



Şehinşah



Velet





 



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin