Yiğit Kirazcı ile Hakan Kurtaş birbirlerine rakip oluyor!

Başarılı oyuncular Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş, 2 Kasım’da vizyona girecek olan dünyanın ilk e-spor filmi ‘İyi Oyun’da birbirlerine rakip oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Yiğit Kirazcı ile Hakan Kurtaş birbirlerine rakip oluyor!

Rol aldıkları dizilerle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş, yer aldıkları sinema filminde birbirlerine rakip oluyorlar. Yaz sonunda çekimleri tamamlanan ve 2 Kasım’da vizyona girmeye hazırlanan aile ve gençlik filmi “İyi Oyun”da dünyanın en fenomen bilgisayar oyunlarından League of Legends oynayarak büyük turnuvaya katılan iki takımın koçları olarak izleyeceğimiz Kirazcı ve Kurtaş, seyirciyi de turnuva heyecanına dahil edecek. 



Oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun Işıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz ve konuk oyuncu olarak da Kerem Bürsin’in yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Umut Aral oturuyor. Gerçek hayatta da sıkı bir gamer (bilgisayar oyunu oynayan) olan Kirazcı, filmde turnuvada yarışan ‘Beş Benzemez’ takımının koçu Özer’e hayat verirken; Kurtaş ise bu takımın ezeli rakibi Kozmos’un koçu Arda olarak izleyici karşısına geçecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin