Yeni nesil E-Gazete: Milliyet Express yayında!

Milliyet, şimdi de akşam baskısı Express ile okurlarının karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Yeni nesil E-Gazete: Milliyet Express yayında!

1950’den günümüze ‘Basında Güven’ mottosuyla Türkiye’nin en güçlü gazetelerinden olan Milliyet, şimdi de akşam baskısı Express ile okurlarının karşına çıkıyor.



Milliyet Express, 'Dergilik' üzerinden her akşam saat 17:00’de okuyucularla buluşacak olan yeni bir e-gazete. Express, günümüz basılı gazeteleri / e-gazetelerden farklı olarak gençlerin severek takip ettiği uygulamalar, sosyal medya platformları, güncel haberler ve trend içeriklere sahip.



Okul / iş çıkışı metro, metrobüs, servis, vapur gibi toplu taşıma kullanan 18-35 yaş arasındaki okuyucuları hedefleyen Milliyet Express'in yeni sayısı çıktığında iş çıkış saatlerinde toplu taşımaya yakın olan Dergilik üyelerinin cep telefonlarına gelen bildirimlerle haber verecek.



Mobil ekranlardan dergi ve gazete okuma oranlarını çizdiği başarılı performans ile arttıran, son dönemin yıldız mobil uygulaması Dergilik’te yayınlanmaya başlayan Milliyet Express ile; yarının haberleri, özel Spotify listeleri, sosyal medyanın renkli ve son dakika gelişmeleri artık cebinize geliyor.



Milliyet Express her gün 17:00’de sadece Dergilik’te...



Yeni nesil E-Gazete: Milliyet Express yayında!




Etiketler Milliyet Express gazete
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin