'Yeni jenerasyonun Tarkan'ı benim'

Genç müzisyen Volkan Oran, geçtiğimiz günlerde müzik platformlarındaki yerini alan ve 1 milyon izlenmeye ulaşan “Delinin Biriyim” adlı teklisinin klibine gelen eleştirilere böyle yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
'Yeni jenerasyonun Tarkan'ı benim'

Müzik dünyasına iddialı bir giriş yapan müzisyen Volkan Oran, haziran sonunda dijital müzik platformlarında yayınlanan “Delinin Biriyim” isimli teklisiyle büyük beğeni topladı. Sözü ve hareketli müziği kadar, klibiyle de kendinden söz ettiren şarkı, Youtube’da 1 milyonun üzerinde izlenme oranı elde etti. Ancak genç şarkıcı, Megastar Tarkan’a benzetilince ortalık fena karıştı.



'Yeni jenerasyonun Tarkan'ı benim'



Oran’ın, klipte kullanılan sahnelerde Tarkan’ın dansını birebir taklit ettiği yorumlarını yapan Megastar’ın hayranları, klibi eleştiri yağmuruna tuttu. Gelen eleştirilerin ardından, söz konusu benzetmeyle ilgili açıklamalarda bulunan Oran, tepkilere böyle yanıt verdi:



“Yeni jenerasyonun Tarkan’ı benim. 20 yıldır herkesi Tarkan’la kıyaslayıp, harcadılar. Ben kimseye benzemem ve kendimi harcatmam. Destek olmuyorlar,  bari köstek olmasınlar. Ortada bir emek var, biraz saygı duysunlar. Ne yani, sadece Tarkan mı tarlada klip çekebilir,  bir tek o mu kıvrak hareketler yapabilir… Tarkan’la kıyaslanmaktan son derece rahatsızım ve bu durumun başarımı gölgelemesine izin vermeyeceğim.”



Sözü müziği Volkan Oran’a ait olan “Delinin Biriyim” şarkısının düzenlemesini Aliş Kaygusuz yaptı. Bordo Müzik etiketiyle yayınlanan şarkının klibinde ise genç yönetmen Buğra Karaçam’ın imzası bulunuyor.



 



 



 


Etiketler şarkı tarkan
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin