İnternette yeni bir dizi başlıyor

'Lütfen Kapıyı Dışarıdan Kapat' isimli dizi çok yakında yayın hayatına başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
İnternette yeni bir dizi başlıyor

Emir Benderlioğlu'nun yönettiği ve başrolleri Küntay Tarık Evren, Emrah Tarım ve Emir Benderlioğlu'nun paylaştığı 'Lütfen Kapıyı Dışarıdan Kapat' çok yakında izleyiciyle buluşacak.



10 dakikalık mini dizi ile 21. Yüzyılın değişen medya izleme alkışkanlıkları dikkate alınırken, özellikle genç izleyici kitlesine daha hızı ve direkt ulaşmayı hedefliyor.



'Lütfen Kapıyı Dışarıdan Kapat' dizisinin yönetmeni ve başrol oyuncusu Emir Benderlioğlu, "Günümüzde en pop​ül​er ​TV dizileri​ bile internetten izleniyor. Çünkü izleyici hem ​sansürsüz hem de  kendi istediği zaman ​ve  yerde izleme lüksüne sahip oluyor" dedi.



Benderlioğlu, internetin doğru kullanmadığında bağımlılık yaptığını belirterek, "Hayatımızın odak noktası haline gelmiş olması, fark etmesek de bizleri yalnızlaştırıyor. Kısacası, bizi, hepimizi hasta ediyor. 'Lütfen Kapıyı Dışarıdan Kapat' başlığı altında diziyi izleyenler kimin dışarıda, kimin içeride, kimin hasta, kimin doktor, kimin refakatçı oluğunu sorgularken, gerçeklik olgusunun belirsizliği altında ezilen bir adamın ve kadının hikayesini anlatılıyor" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin