Yedi yıl sonra Star TV'nin yeni dizisi ‘Göç Zamanı’nda buluştular

İki usta oyuncu Vahide Perçin ve Talat Bulut Göç Zamanı dizisi'nde bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Yedi yıl sonra Star TV'nin yeni dizisi ‘Göç Zamanı’nda buluştular

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği,  başrollerinde Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran’ın yer aldığı “Göç Zamanı” yılın en iddialı yapımları arasında gösteriliyor.



2007–2008 yıllarında ‘Annem’ dizisinde birlikte oynayan Vahide Perçin ve Talat Bulut’u 7 yıl sonra bir araya getiren dizide Perçin Cennet’i, Bulut ise Yılmaz’ı oynuyor.



Güçlü bir kadın hikayesini konu alan dizide Vahide Perçin, Cennet rolüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanırken, Yılmaz karakterine ise Talat Bulut can veriyor. Deneyimli oyuncu kadrosu, başarılı senaryosu ve rejisiyle titiz bir çalışmanın ürünü olan dizi, yakında Star TV ekranlarında yayına girecek.



Çekimleri Mardin'de başlayan, Adana ve İstanbul'da devam eden Göç Zamanı, usta yönetmen Veli Çelik’in yorumuyla ve Makedonyalı görüntü yönetmeni Dimo Popov'un katkılarıyla ekranlara gelecek. Dizinin kostümleri ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan tarafından hazırlanırken, mekanlarda kullanılan grafitilere Turbo (Tunç Dindaş) imzasını koyuyor.



VAHİDE PERÇİN ROLÜ İÇİN DERS ALDI



Deneyimli oyuncu Vahide Perçin, Mardin'de gerçekleşen çekimlere titiz bir çalışma süreciyle hazırlandı.



Göç Zamanı adlı dizide canlandıracağı Cennet karakteri için altı ay halı dokuma dersi alan ünlü oyuncu, çekimler öncesinde dokuma işçiliğinin inceliklerini öğrendi ve çekimler esnasında gerçekten halı dokudu. Dizi, çocuklarıyla beraber hayata tutunmaya çalışan bir kadının hikayesini konu alıyor.



"Yedi yıl sonra Star TV'nin yeni dizisi ‘Göç Zamanı’nda buluştular" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin