Yavuz Selim Demirağ aynı gün tahliye edildi

Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ tahliye edildi.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Selim Demirağ aynı gün tahliye edildi

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ hakkındaki hüküm nedeniyle dün öğle saatlerinde girdiği cezaevinden aynı gece tahliye edildi.



Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle aldığı cezadan ötürü dün Ankara Adliyesi’nde infaz savcılığıa teslimolan Yeniçağ gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ aynı gün tahliye edildi.



Yeniçağ gazetesinden Fatma Gül ve Fatih Ergin’in haberine göre, Ayaş Cezaevi’ne konulan Demirağ denetimli serbstlik hükümleri uyarınca dün gece tahliye edildi.



Demirağ,  tahliyesinin ardından “Normal koşullarda kurul toplanırken, ‘bu adam başımıza bela oluyor’ deyip gece yarısı bıraktılar” dedi. Tahliyesinde seçim sürecinin etkili olduğunu belirten Demirağ, “Medyanın gücü etkili oldu. Sosyal medyadan ve medyadan gelen tepkiler gözlerini korkuttu sanırım. Gece yarısı bir kurul oluşturdular ve denetimli serbestlik ile çıkabilirsiniz dediler. Bakanlığın talimatıyla çıkarıldığımı düşünüyorum. Kolay kolay çıkarmazlar normal şartlarda. Zannediyorum İstanbul seçimlerinde kaybetmekten korktular.” dedi.



Bu durumun kendisini yıldırmayacağını da dile getiren Demirağ, “Her şey çok güzel olacak. Normal şartlarda bir yazacaksam şimdi beş yazacağım. On konuşacaksam yüz konuşacağım” ifadelerini kullandı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin