Yavuz Bingöl'ün kızı TRT'deki evlilik programının yapımcısı çıktı

Türkücü Yavuz Bingöl’ün kızı Sinem Türkü Bingöl’ün, TRT’de yayınlanan ‘Evlilik Okulu’ adlı programın yapımcısı olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Yavuz Bingöl'ün kızı TRT'deki evlilik programının yapımcısı çıktı

TRT, hafta içi her gün yayınlanan ve reytingler konusunda 'başarısız bir grafik çizdiği’ iddia edilen program için yapım şirketini geçen yıl kuran Bingöl’le birlikte çalışılmasına dair sorulara yanıt vermedi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Yavuz Bingöl, şahsına yöneltilen 'yandaş' eleştirilerine "Değilim, ben uyumlu bir insanım" ifadesiyle cevap vermişti. Bingöl, son olarak 26 Şubat’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan için düzenlenen 'sürpriz' doğum günü kutlamasına katılan sanatçılar arasında da yer almıştı.



Bingöl’ün kızı Sinem Türkü Bingöl'ün TRT 1 ekranlarında 5 Şubat’ta yayın hayatına başlayan ‘Evlilik Okulu’ programının yapımcısı olduğu ortaya çıktı.



Çocuk psikolojisi okudu, bir dönem mankenlik yaptı



ABD'de Okul Öncesi Çocuk Psikolojisi okuyan ve bir dönem de mankenlik yapan Sinem Türkü Bingöl’ün daha sonra Türkiye’ye dönüp iş yaşamında babası Yavuz Bingöl’le birlikte hareket ettiği belirtiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin