'Yaşamayanlar'dan bir tanıtım daha!

BluTV’nin sıra dışı yeni vampir dizisi ‘Yaşamayanlar'dan çarpıcı bir fragman daha geldi.

Google Haberlere Abone ol
'Yaşamayanlar'dan bir tanıtım daha!

Türkiye’nin yıldız oyuncularından Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in başrollerini paylaştığı BluTV’nin sıra dışı yeni vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın merakla beklenen fragmanı yayınlandı.



BluTV’de 6 Eylül’de ilk kez izleyici ile buluşacak olan dizinin fragmanı büyük beğeni topladı. Çekimleri, başarılı oyuncu kadrosu, farklı kurgusu ve prodüksiyonuyla dikkatleri çeken yapım Türk dizi tarihinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.



Sosyal medyada da oldukça ses getiren fragmana izleyenler övgü dolu yorumlarda bulundu. Yayınlanmasına sayılı günler kala heyecanı yükselten fragmanın ardından izleyiciler sosyal medyada sabırsızlıklarını dile getirerek, geri sayıma başladı.



Alternatif işlere imza atarak Türkiye’nin en sevilen dijital platformlarından biri haline gelen BluTV’de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Türkü Turan, Nilperi Şahinkaya, Efecan Şenolsun, Edip Tepeli, Elit İşcan, Oral Özer, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Beril Acar ve Birce Kirkova gibi başarılı oyuncular yer alıyor.



Yaratıcılığını ve yönetmenliğini Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filminin ve BluTV Özel Yapım’ı 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün ödüllü yönetmeni olan Alphan Eşeli’nin üstlendiği dizinin sıra dışı senaryosunu ise Şamil Yılmaz kaleme alıyor.



İlk proje aşamasından bu yana herkeste büyük merak uyandıran ve 6 Eylül’de ilk kez seyirci ile buluşacak olan ‘Yaşamayanlar’ın yapımcılığını Bubi Film, Ran Film, Braveborn ve İstanbul ’74 birlikte üstleniyor.



‘Yaşamayanlar’ 6 Eylül’de BluTV’de…



 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin