'Yaşadığım gibi oynuyor, oynadığım gibi yaşıyorum'

Zengin ve Yoksul’un başrol oyuncularından Gökhan Alkan, diziyle ilgili açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
'Yaşadığım gibi oynuyor, oynadığım gibi yaşıyorum'

7 Nisan Pazar günü ekran yolculuğuna başlayacak olan, atv’nin yeni dizisi Zengin ve Yoksul’un başrol oyuncularından Gökhan Alkan, diziyle ilgili açıklamalar yaptı.



Herkes gibi yaraları ve zayıflıkları olan gerçek bir karakteri canlandıracağını anlatan Gökhan Alkan, "'İntikam geç kalmış bir nefsi müdafaadır’ söyleminden yola çıkarak içgüdüyle değil zekası ve sükunetiyle, tadını çıkara çıkara nefsi müdafaa yapacak bir karakteri canlandıracağım. İsmet Özel’in söylediği gibi ‘Şiir seven erkek dünyaya alışamayan erkektir.’ Karan da bu dünyaya pek alışmamış ama mecbur bırakılmış. Bu yüzden o bizim vicdanımız olacak. Her daim farklı karakterleri icra etmeye çalıştım. Şu an tüm kararlarımı Gökhan’a göre değil, Karan’a göre alıyorum. Yani yaşadığım gibi oynuyor, oynadığım gibi yaşıyorum. Dikkat ettiğim tek şey, dürüst olabilmek, çünkü oyunculuk dürüstlükten ibarettir" dedi.



'Yaşadığım gibi oynuyor, oynadığım gibi yaşıyorum'



Senaryoyu okuduğunda karakterlerin hikayelerinin ele alınışının alt metninde, insanların bilinçaltındaki bastırılmış arzularının bilinç dışına çıkma eğilimini sezdiğini söyleyen Alkan, “Bu dışavurumculuk zengin bir hikayenin olabileceğinin sinyalleriydi. İlk iki bölümün senaryosunda ve genel hikayede bu olay örgüsünü görmek; beni heyecanlandırdı” diye konuştu.



İşte, Zengin ve Yoksul ilk bölüm fragmanı;




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin