'Yalıya yazık oldu!'

Bergüzar Korel, Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nın son haline çok üzüldüğünü söyledi.

Google Haberlere Abone ol
'Yalıya yazık oldu!'

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, eşi Halit Ergenç’le başrollerini paylaştıkları 'Binbir Gece' dizisinin çekimlerinin de yapıldığı Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nın son haline çok üzüldüğünü söyledi.



'Yalıya yazık oldu!'



Çok çekim yapmıştık



Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nın geçen cumartesi yaşanan tanker kazasında ağır hasar almasıyla ilgili, Bergüzar Korel şöyle dedi:



“Tarihi bir yapıydı, adına filmler yapılmıştı. Biz de çok çekim yaptık orada. Haberi görünce haliyle çok üzüldük. Tarih mirasımız gitti. Yazık oldu.”



'Yalıya yazık oldu!' - Resim : 2



Arap ambargosu çok önemli değil



Bergüzar Korel, Türk dizilerine konan Arap ambargosunu önemsemediğini de sözlerine ekledi: “Üzerine düşünmemek lazım, Arap dünyası aslında Türk dizileri için çok da büyük bir pazar değil.



Latin Amerika’da dizilerimiz daha geniş kitlelere ulaşıyor. Balkanlar’da da aynı şekilde. Arjantin’de de büyük hayran kitlelerimiz var. Hatta benim Cihangir’deki kafeme bile geldiler. Çok şaşırtıcıydı.”



'Yalıya yazık oldu!' - Resim : 3



“Binbir Gece” dizisinin çekimlerinin bir bölümü Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı’nda yapılmıştı.



'Yalıya yazık oldu!' - Resim : 4



Halit Ergenç’in başrolü üstlendiği, Ferzan Özpetek imzalı “İstanbul Kırmızısı” da kırmızı rengiyle Boğaz’ın en dikkat çeken yapılarından olan o yalıda çekilmişti. (Hürriyet)



'Yalıya yazık oldu!' - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin