'Yakıştıramıyorsunuz ama gönlüm onu seçti'

Dünyanın hiç tartışmasız en güzel kadınlarından biri olan Adriana Lima, yaz aylarında yeni sevgilisiyle herkesi şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
'Yakıştıramıyorsunuz ama gönlüm onu seçti'

Bunun öncelikli nedeni, podyumun en çok kazanan ve yıllara meydan okuyan modellerinden biri olan Lima'nın gönlünü bir Türk'e kaptırmasıydı.



Üstelik, güzellik konusunda tartışmasız ve benzersiz Lima'nın sevgilisi ne Türkiye'nin en yakışıklı erkeklerinden biriydi ne de kendisi kadar ünlüydü. Peki neydi Adriana'nın günlünü Metin Hara'ya kaptırmasına neden olan.



Gösteri dünyasının ünlüleri genellikle dış görünüşleri tıpkı kendileri gibi kusursuza yakın insanlara gönüllerini kaptırır. Yani yakışıklı ünlü erkeklerin yanında hep ince ve uzun boylu modelleri, ya da ünlü güzellerin yanında kendilerinden uzun boylu, yakışıklılığı göz kamaştıran erkekleri görürüz. Güzellik ya da yakışıklılık gibi kavramlar göreceli olsa da bu genellikle gösteri dünyasında işleyen bir kuraldır. 



Ama bazen bunu bozan istisnalar da var. Bazen bütün dünyanın "daha güzeli yok" ya da "ondan daha yakışıklı kim olabilir ki" diye nitelendirdiği ünlüler bu genel geçer kurala kulaklarını tıkar ve daha sıradan görünüşlü insanlara aşık olur ünlüler. 



İşin sırrı da işte burada: Aşık olurlar! Yani bir başka deyişle bu ünlüler kendilerinin de bir parçası olduğu gösteri dünyasının dayattığı kalıpların dışına çıkar. Üstelik bir çoğunun ilişkisi ve evliliği de yıllar boyunca hiç değişmeden ilk günün heyecanıyla sürer.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin