Woman TV Genel Yayın Yönetmeni hangi deneyimli isim oldu?

Yayın hayatına başlamaya hazırlanan Woman TV’de yönetim şekillenmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Woman TV Genel Yayın Yönetmeni hangi deneyimli isim oldu?

24 Aralık’ta yayın hayatına başlayacak olan Woman TV’de yönetim şekillenmeye devam ediyor. Ali Güven’in ardından CNN Türk’ün bir tecrübeli ismi daha önemli bir göreve getirildi.



15 yıllık CNN Türk tecrübesinin ardından Mayıs ayında yapılan tasfiye ile kurumla yollarını ayırmak zorunda kalan Ahu Özyurt, Woman TV’nin Genel Yayın Yönetmeni oldu.



Woman TV Genel Yayın Yönetmeni hangi deneyimli isim oldu?



CNN Turk’te Gece Görüşü (2003-07), 10’dan Sonrası ve Türkiye’nin Gündemi kuşaklarını hazırlayıp sunan Özyurt, 2007-09 yılları arasında CNN Turk ve Milliyet’in Washington Temsilciliğini de yürüttü.



Barack Obama’nın seçim kampanyasını gönüllüler arasında izleyen ve Özyurt, “Obama : Bir Kusursuz Fırtına” kitabını kaleme aldı, Özyurt’un sahadan gazetecilik anılarını da kaleme aldığı “Gece Görüşü” isimli ikinci bir kitabı daha bulunuyor.



Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünden Lisans, Columbia Üniversitesi’nden Master Derecesi bulunan Özyurt halen Milli Savunma Üniversitesi Güvenlik Çalışmaları Bölümünde de doktora yapıyor.



Türkiye Üniversiteli Kadınlar Derneği’nden 2017 yılında ödül alan Özyurt, “TSK’da Kadın Gücü” ve “Elçiliğin Sırları” gibi kısa belgesellere de imza attı.



Özyurt, Eylül ayından bu yana Sputnik/RSFM’de günlük olarak “Fotoğrafın Tamamı” programını yapıyordu.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin