Wilma Elles bu defa belgeli konuştu

Elles, eşi Kerem Göğüş ve avukatı Talha Aslan, Elles’in başrol oynadığı Zilin Sesi filminden alacağı ücretin 52 bin lirasını tahsil edemedikleri için yapımcıya şantaj ve tehditle zorla senet imzalattırdıkları iddiasıyla ‘şüpheli’ sıfatıyla ifade vermişti.

Google Haberlere Abone ol
Wilma Elles bu defa belgeli konuştu

Galanın yapıldığı AVM’ye 7 aylık hamile haliyle gittiğini ve yapımcının reklam için kendisini şikayet ettiğini öne süren Elles ifadesinde, “Ben yapımcısı Esen Murat Özteke’nin olduğu ‘Zilin Sesi' adlı filmde rol aldım. Film ücretinin bir kısmını peşin olarak almıştım. Film sebebiyle 52 Bin 480 TL daha alacağım vardı. Sözleşmeye göre bu para bana en geç 21 Şubat 2015 tarihinde ödenecekti, fakat ödenmedi. Özteke, parası kalmadığı için bana senet vermeyi teklif etti, kabul ettim. Beni gala gününe kadar oyaladı. Avukatım tarafından Özteke’ye ihtar gönderildi. İhtarnameden sonra gala günü senet vermeyi teklif etti. Gala için hazırlanmam gerektiğinden senet için avukatımın gitmesini uygun gördüm” dedi.



BELGELİ AÇIKLAMA



Wilma Elles, hakkındaki davayla ilgili verilen kararı içeren belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı ve yapılan haberlere son noktayı koydu. İşte Elles’in “Geçen hafta basına yansıtılan Zilin sesi yapımcısının Murat Özteke, şahsım, eşim ve avukatım hakkında yaptığı gerçek dışı şikayet, takipsizlik ile sonuçlanmıştır. Şahsıma atılan iftiralar hakkında yasal yollara başvuracağımı kamuoyuna bildiririm” notuyla yaptığı o paylaşım:



Wilma Elles bu defa belgeli konuştu


Etiketler wilma elles senet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin