Webrazzi Summit 2016 başladı!

Bilişim sektörünün önemli oyuncularını bir araya getiren Webrazzi Summit 2016 için start verildi.

Google Haberlere Abone ol
Webrazzi Summit 2016 başladı!

Her yıl düzenlenen ve Türkiye’de internete yön verenlerin konuşmacı olarak katılacağı Webrazzi Summit, Levent'teki Wyndham Grand İstanbul Otel'de düzenleniyor. 525'ten fazlası üst düzey yönetici olmak üzere 1500’ün üzerinde katılımcıyı 40’dan fazla konuşmacı ve 200'den fazla girişimle buluşturacak Webrazzi Summit'i 100 binden fazla kişinin de internet üzerinden gerçekleşecek canlı yayında izlemesi bekleniyor.



Facebook’un fikir babası, internet öncüleriyle aynı sahnede



Webrazzi Summit'te Facebook'un “fikir babası” Divya Narendra, 589 milyon dolara Yemeksepeti'ni satarak Türkiye'nin en büyük internet şirketi satışına imza atmış Nevzat Aydın, dünyanın en önemli yatırım fonlarından The Abraaj Group’un Türkiye ve Orta Asya Bölge Başkanı Selçuk Yorgancıoğlu, Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu, Doğan Online Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner, Facebook ülke direktörü Derya Özkaya Matraş konuşmacılardan öne çıkanlar arasında yer alıyor.



Zirvede, Doğan TV Dijital Reklam ve Satış’tan sorumlu Grup Başkan Yardımcısı Haymi Behar da, dünyanın en büyük 2. Youtube kanalı olan netd müzik ve MCN Şantiye’yi tanıtan “Dünyanın En Büyük İkinci Youtube Kanalını Yönetmek” başlıklı bir sunum yapacak. Türkiye’de Youtube envanter satış hakkını alan ilk ve tek kuruluş olan Doğan TV’nin, dünyanın en büyük Youtube müzik topluluğunu nasıl kurup geliştirdiğini katılımcılarla paylaşacak.



Bu yıl da isimleri sır gibi saklanan 10 yeni girişim Webrazzi Arena'da boy gösterecek



Yeni Türk girişimlerinin sahne aldığı ve Türkiye internet sektörünün en önemli isimlerinden kurulu jüri tarafından değerlendirildiği Webrazzi Arena’da geçtiğimiz senenin dereceye giren ilk üç şirketi aldıkları yatırımlar ve çalışmalarıyla 1 yıl içinde 30 milyon TL’nin üzerinde değerlemeye ulaşmıştı.



Bu yıl da isimleri sır gibi saklanan 10 yeni girişim Webrazzi Arena'da boy gösterecek ve önce Webrazzi Summit sahnesi ardından da dünyada kendilerini gösterebilecekleri platformlarda yer alacaklar. 10 girişimin dereceye girmek için sunumları ile etkilemeye çalışacakları yarışmanın jürisi de oldukça dikkat çekici. Yemeksepeti’nin kurucularından Nevzat Aydın, Markafoni'nin kurucularından Sina Afra, Türkiye’nin en aktif yatırımcısı Hasan Aslanoba ve Türkiye’de internet sektörüne yön veren en önemli platform Webrazzi’nin kurucusu Arda Kutsal.



Startup Lounge’da geleceklerine yön verecekler



Webrazzi Summit, girişimlerin yatırımcılarına ve potansiyel müşterilerine kolaylıkla ulaşabilmeleri için Startup Lounge adı verilen bir alana da ev sahipliği yapıyor. İlk kez geçen yıl hayata geçen ve girişimciler tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan bu alanda girişimciler hem Webrazzi Summit'in üst düzey katılımcı profili ile tanışma ve kendilerini anlatma fırsatını elde ediyorlar. Bu yıl da Türkiye'den katma değeri yüksek teknoloji ve internet girişimleri hem yatırım hem de yeni işbirlikleri için Startup Lounge’da geleceklerine yön verecekler.



 





Yeni konuklardan biri de Puzzle Media Tech olacak



Bu yıl Webrazzi Startup Lounge’un yeni konuklarından biri de Puzzle Media Tech olacak. Puzzle, Okan Konuk ve Funda Şahin tarafından Kasım 2015'te kuruldu. Misyonu reklamda dijital dönüşüm olan start-up, ilk ürünü “Puzzle Media Exchange Platform” ile görücüye çıkacak. Bu Platform, temelde geleneksel mecralardaki reklam yerleri için medya satın alma süreçlerini programatik reklam çözümleriyle otomatize ve optimize ediyor.


Etiketler facebook
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin