Vuslat kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

TRT1’in yeni sezonu merakla beklenen dizisi Vuslat’a dört yeni isim katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Vuslat kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

Yapımcılığını A23 Medya’nın üstlendiği, senaryosunu Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Barış Yöş’ün üstlendiği Vuslat dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.



Başrollerini; Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı dizinin yeni sezon çekimleri hızla devam ederken, dizinin kadrosuna son dönemlerde adlarından sıkça söz edilen Onur Seyit Yaran, Yaprak Durmaz, Ergül Miray Şahin ve Büşra Yılmaz dahil oldu.



Onur Seyit Yaran, dizide imadan ve dolaylı yoldan anlatımdan uzak, açık sözlü, yatırım uzmanı Enes’i canlandırırken, zeki ve hırslı, yirmili yaşlarının başında, üniversiteden yeni mezun olmuş ve holdingte stilist olarak çalışmaya başlayan “Damla” karakterini ise sevilen oyuncu Yaprak Durmaz canlandıracak.



Takıntılı ve tehlikeli olabilecek bir karakteri canlandıracak olan Büşra Yılmaz, dizide yirmili yaşlarında, bakımlı ve güzel bir stajyere can verecek. Otuzlu yaşlarının başında, enerjik ve atletik ve mesleğinin gereği sert bir mizaca sahip gözü kara bir polisi canlandıracak olan Ergül Miray Şahin dizide “Yağmur” karakterine can verecek.



Vuslat dizisinin yeni sezon tanıtımı yayınlandı!



Başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı; kadrosunda Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Gözde Kaya gibi önemli isimlerin yer aldığı, Vuslat’ın ikinci sezonunda da beğeni ile izlenecek.



Vuslat, yeni bölümleriyle yakında TRT 1’de!



Vuslat kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı?

Büşra Yılmaz



Vuslat kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 2

Ergül Miray Şahin


 



Vuslat kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 3

Onur Seyit Yaran


 



Vuslat kadrosuna hangi ünlü oyuncular katıldı? - Resim : 4

Yaprak Durmaz


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin