Vuslat Doğan Sabancı: Pazartesi hepinizle kucaklaşıp helalleşeceğim...

22 yılın ardından hüzünlü veda randevusu...

Google Haberlere Abone ol
Vuslat Doğan Sabancı: Pazartesi hepinizle kucaklaşıp helalleşeceğim...

Doğan Grubu'nun Demirören Medya Grubu'na satılacağı haberlerinin ardından grubun Onursal Başkanı Aydın Doğan'ın kaleme aldığı veda yazısı çok konuşulmuştu...İkinci veda mektubu ise bugün Aydın Doğan'ın kızı ve Hürriyet gazetesi Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı'dan geldi...



Mesajında; Hürriyet'teki 22 yılının hayatının önemli bir parçası haline geldiğini vurgulayan Sabancı, 26 Mart Pazartesi günü vedalaşmak, kucaklaşmak ve helalleşmek için Hürriyet, DHA ve Yaysat çalışanlarını ziyaret edeceğini belirtti.



İşte, Vuslat Doğan Sabancı'nın o mesajı:



"Sevgili Çalışma Arkadaşlarım,



Bildiğiniz gibi Grubumuz, Demirören Grubu ile bir ön protokol imzalayarak medya sektöründen büyük ölçüde çıkma kararı aldı. Bu anlaşma, bir Türkiye değeri olan Hürriyet'i de kapsıyor.



Hürriyet, Doğan Grubu'na 1994 yılında katıldı. Bu 24 yılın 22'sinde Hürriyet benim hayatım oldu. Bu yolculuğu elbette siz "Hürriyetçilerle" birlikte dolu dolu yaşadık.



Bu Pazartesi, hepinizle vedalaşmak, kucaklaşmak ve helalleşmek için sizleri ve Hürriyet’in vazgeçilmez parçaları olan DHA ile Yaysat çalışanlarını da ziyaret edeceğim. Binada olursanız görüşmek dileğiyle...



İstanbul dışındaki çalışma arkadaşlarımla yüz yüze olmasa da ayrıca canlı bağlantıyla bir araya geleceğiz.



Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum.



Sevgiyle..."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin