Vogue Türkiye, Haziran’da 100. sayısını kutluyor!

Dünyaca ünlü Türk fotoğrağçı Mert Alaş, Vogue Türkiye’nin 100. sayısını kutladığı Haziran kapağı için yakın arkadaşı süper model Kendall Jenner’la New York’ta poz verdi.

Google Haberlere Abone ol
Vogue Türkiye, Haziran’da 100. sayısını kutluyor!

Vogue Türkiye 100. sayısını kutladığı Haziran ayında, Türkiye’nin uluslararası moda ve sanat endüstrisine kazandırdığı star Mert Alaş, ilham perisi Kendall Jenner’la birlikte okuyucuları kendi dünyasında bir yolculuğa çağırıyor. Bu özel sayıda; moda tasarımcısı Dilara Fındıkoğlu’ndan müzisyen Nilüfer Yanya’ya, medya sanatçısı Refik Anadol’dan kostüm tasarımcısı Sara Şensoy’a kadar alanında parlayan birbirinden genç yetenekler de yer alıyor.



Yirmi beş yıllık kariyeri boyunca dünyanın en tanınmış yüzlerini fotoğraflayan ve sayısız dergi kapağına imza atan sanatçı, ilk kez bir Vogue edisyonunun kapak yıldızı oldu.



Vogue Türkiye’yi Londra’daki evinde ağırlayan Mert Alaş, kariyerinin en parlak karelerini 100. sayıda paylaştı.



Vogue Türkiye, Haziran’da 100. sayısını kutluyor!



VOGUE KİM KİMDİR KİTAPÇIĞI



Türk modasıyla ilgilenen herkese hizmet eden ilk ve en kapsamlı kaynakça “Vogue Kim Kimdir”, 100 yeni isimle güncellendi. Tasarımcılardan fotoğrafçılara, saç ve makyaj artistlerinden modellere, stil ikonlarından vizyonerlere moda endüstrisine yön verenler, modayı etkileyenler bu kaynakçada bir arada toplandı. Vogue Kim Kimdir, daha geniş kapsamlı biyografilerle online olarak www.vogue.com.tr adresinde yayında.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin