Vizyon tarihi için gün sayan 'Seni Gidi Seni'den iki fragman birden!

Genç komedyenlerin usta isimlerle buluştuğu, geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken komedi filmi “Seni Gidi Seni”nin çekimleri tamamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Vizyon tarihi için gün sayan 'Seni Gidi Seni'den iki fragman birden!

Bir mahalle komedisi olan filmde, taksi şoförü ve mobilyacı iki arkadaşın başına gelen komik ve bir o kadar da macera dolu olaylar sinema seyircisi ile buluşacak. Komedi filmlerine yeni bir ikilinin doğuşunu müjdeleyen “Seni Gidi Seni” de Ahmet Kayakesen ve Serdar Sezgin Güvenç birbirlerine olan uyumlarıyla dikkat çekiyor.



Genç isimler Kayakesen ve Güvenç’in komedi filmi denince akla gelen isimler Ayhan Taş ve Burak Satıbol’un yanı sıra usta isimler Turgay Tanülkü ve Zihni Göktay’la buluştuğu filmde, güzel oyuncu İlay Erkök de kadroda yer alıyor.



“Seni Gidi Seni” nin geniş oyuncu kadrosunda;  Arzu Oruç, Güray Özcan, Ahmet Dursun, İrfan Aslanhan, Metin Keçeci, Tuğçe Dural gibi başarılı oyuncular da bulunuyor.  1990’lı yılların fenomen sanatçısı Cengiz Coşkuner’in şarkısı “Seni Gidi Seni” den ismini alan filmde, Coşkuner de konuk oyuncu olarak karşımıza çıkıyor.



 





Yönetmenliğini Sibel Tunç’un, görüntü yönetmenliğini ise Ulaş Zeybek’in üstlendiği “Seni Gidi Seni” nin yapımcılığını da Erdoğan Eyrik, Mülhan Tümer ile Gökhan Kalafat’ın sahibi olduğu Ahtapot Yapım gerçekleştirdi. Senaryosunun Erdoğan Eyrik’e ait olduğu filmin çekimleri Bayrampaşa İlçesi başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde 5 haftada tamamlandı. Seni Gidi Seni 17 Kasım’da vizyonda olacak.  



 




Etiketler sinema
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin