'Veliaht'ın sunucusu kıskançlık krizine girdi!

atv'de yayınlanan yarışma programı Cumartesi günü yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Google Haberlere Abone ol
'Veliaht'ın sunucusu kıskançlık krizine girdi!

atv'de Murat Başoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen yarışma programı 'Veliaht', Cumartesi günü yeni bölümüyle ekrana geliyor. 'Veliaht'a geçen hafta katılan Emre Altuğ ve veliahtı Muharrem Öztürk, sosyal medyanın gündemine otururken Deniz Seki’de Veliaht’ın çekimleri sırasında evlilik teklifi almıştı.



Programın bir başka ünlü konuğuda Çağla Şikel oldu. Çağla Şikel, annesi ve teyzesiyle birlikte eşi Emre Altuğ ile Veliahtı Muharrem’e destek olmak için çekimlerdeydi. Çağla Şikel, ön sıralardan eşini ve Veliahtı Muharrem’i izledi. Muharrem ise, Şıkel'in bu desteğinin onu mutlu ettiğini söyledi. 



MURAT BAŞOĞLU’NUN KISKANÇLIK KRİZİ



Yarışmanın sunucusu Murat Başoğlu, Emre Altuğ’un veliahtı Muharrem’in yakışıklı olmasının kendisinde kıskançlık yarattığını söyledi. Emre Altuğ ile yakışıklılık üzerine atışma yaşayan Murat Başoğlu, espri yapmayı da ihmal etmedi.



'Veilaht'a bu hafta katılan Nükhet Duru, 'Veliaht'ta bir show sergiledi. Nükhet Duru’nun veliahtı sahnede canlı performansla piyano çaldı, Duru eşlik etti. Veliaht’ın yeni jürisi Nükhet Duru, programda Kubat’la bir düet yaptı. Programın bir başka sürprizi ise Kutsi-Emre Altuğ düeti oldu. 



Yarışma, 19 Ekim Cumartesi akşamı 20.00'da atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin