Vedat Milor'a çirkin saldırı!

Gastronomi uzmanı Vedat Milor, Burgazada’da uğradığı saldırıyı anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Vedat Milor'a çirkin saldırı!

Ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor, Burgazada’da uğradığı saldırıyı anlattı. Milor, Burgazada’da fazla masa koyarak yolu tıkayan bir restoranın çalışanını uyardığını ve çalışanın kendisine hakaret ederek denize doğru ittiğini söyledi.



Vedat Milor’un kişisel Twitter hesabından olayla ilgili yaptığı açıklama şöyle:



"Burgazada’da başımdan çok tatsız bir olay geçti. Detaylı paylaşmak istiyorum çünkü bu sorun farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Ada’da rıhtıma yakın restoranlar Belediye’nin çizgidiği sınırları ihlal edip masalarıyla neredeyse geçecek yer bırakmıyor.



'Beni denize doğru itti'



Bazı restoranlar fazladan bir masa daha koyup yürümeyi imkansız hale getiriyorlar. Ada Keyf Restoran’ın önünden geçerken benzer bir sorun vardı ve ben de ilgili bir çalışanı ikaz ettim. Ancak çalışan “sana ne lan, fazla konuşma” diyerek beni denize doğru itti. Düşmeme ramak kaldı.



Açık biçimde kanuna ve nizama aykırı olan bir uygulamayı ikaz ettiğim için uygulanan bu kaba kuvvet düşündürücü. Bu restoranın sahiplerinden birinin Belediye Başkan yardımcısı olması iki kere düşündürücü ve üzücü. Geriye doğru denize düşsem boynum kırılabilirdi.



'Ses kaydı var'



Çok üzücü bir olay daha var: Restoran sahipleri benim çalışana hakaret ettiğimi iddia etmiş. Öyle bir şey söz konusu değil tabii ki. Vapurda dönerken gittiğim restoranla ilgili düşüncelerimi ses kaydına aktarıyordum. Allahtan bu açık kalmış. Olan biten her şey orada.



Amacım çete, dağ kanunlarına aynı şekilde yanıt vermek değil. O yüzden kötü yorum bırakma, bizzat arayıp taciz etme gibi yaklaşımlar doğru olmaz. Yapılması gereken şey belediyenin o bölgeyi geçişe uygun hale getirmesi."




Burgazada’da başımdan çok tatsız bir olay geçti. Detaylı paylaşmak istiyorum çünkü bu sorun farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Ada’da rıhtıma yakın restoranlar Belediye’nin çizgidiği sınırları ihlal edip masalarıyla neredeyse geçecek yer bırakmıyor.@adalarbld @istanbulbld


— Vedat Milor (@vedatmilor) July 30, 2019


'Adalar Belediye Başkanı Gül, geçmiş olsun dileklerini iletti'



T24'e konuşan Vedat Milor, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül'ün kendisini arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiğini söyledi. Milor, Gül'ün Adalar'da fazla masaların yarattığı kalabalıkla ilgili belediye olarak rahatsızlığı bildiklerini ve bu konuda çalışmalara başladıklarını söylediğini aktardı.



İBB yanıt verdi



İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Milor'un şikayetine yanıt verdi.



Vedat Milor'a çirkin saldırı!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin