Uzun soluklu dizi ekran yolculuğunu tamamladı!

'Arka Sokaklar' ekran yolculuğunu tamamladı.

Google Haberlere Abone ol
Uzun soluklu dizi ekran yolculuğunu tamamladı!

Kanal D'de geçen Haziran ayında final yaptığı duyrulan popüler dizi 'Arka Sokaklar'ın bu sezon atv'de ekrana geleceği konuşuluyordu.



Ekim ayının sonu gelmesine rağmen hala diziden bir haber alınmaması dizinin iptal edildiği şeklinde yorumlanmıştı.



Posta gazetesi TV yazarı Mesut Yar da, geçen günkü köşe yazısında dizinin yeni sezonda ekranda olmayacağını ve final yaptığını yazdı. Yar, bu durumunun nedeninin de yönetim değişiklikleri olduğunu söyledi.



2006 yılından bu yana ekranda olan 'Erler Film' imzalı 'Arka Sokaklar'da Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, Uğur Pektaş gibi isimler rol alıyordu.



Mesut Yar 'Arka Sokaklar'la ilgili şunları yazdı:



Bir Arka Sokaklar vardı ne oldu ona? Malumunuz tekrarları Kanal D ana haber önünde yayınlanıyor ve kaçıncı tekrar turundayız, pek kestiren yok sanırım... Dizi Kanal D ekranıyla yolunu ayırdıktan sonra atv ekranıyla anlaşmıştı.



Hatta kadroda değişiklikler gündeme gelmiş, senaryo da elden geçirilmişti. Sezon başında ya da şimdilerde ekrana gelmesini beklerken o defterin bir süre önce kapandığını duydum. Yani sözün özü; “sizin dizi finali yapmış çıktı Rıza Baba” demek durumunda kalıyorum an itibarıyla... Atv’de ne oldu da durum değişti diye kurcalayacak olursak, sanırım yönetimdeki değişiklikleri gösterecektir ibre. Yönetim değişir ve kararlar silinir, bu böyle gelmiş böyle gider TV denen değirmende...

 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin