Üsküplü Ali ölüyor mu? Mehmetçik Kutlu Zafer'de heyecan dorukta!

“Mehmetçik Kutlu Zafer” Yirmi birinci bölümüyle salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de!

Google Haberlere Abone ol
Üsküplü Ali ölüyor mu? Mehmetçik Kutlu Zafer'de heyecan dorukta!

Esareti kabul etmeyen kahramanların, dünyanın en güçlü ordularından birine karşı verdiği amansız mücadeleyi anlatan “Mehmetçik Kutlu Zafer” Yirmi birinci bölümüyle salı akşamı saat 20.00’de TRT 1’de! Üsküplü Ali ölüyor mu?



Selman’ı Pak’ta savaş kıran kırana devam etmektedir. İslamın son ordusu, korkusuzca İngilizleri püskürtmeye çalışır, Türk neferler, Bağdat’ı vermeyeceklerine and içerler. Mehmet uyanmıştır, kim olduğunu bilmez bir halde çölde ilerlerken, Yüzbaşı Hamilton ile karşılaşır… Zeynep, sevdiği adamı bulabilecek midir? Mehmet’i düşünen bir başkası da kardeşi Said’dir. Ona Yaş günü hediyesi vermek için uzun zaman sonra ilk defa yeraltından çıkmıştır. Mehmet’e ulaşmak kolay olmayacaktır. Fatma’nın kaçırıldığını öğrenen Neccar, Üsküplü’den şüphelenir… Selman-ı Pak Muharebesi’nde ağır yaralanan Üsküplü Ali o sırada ölümle pençeleşiyordur.



Fatma, Üsküplü'yu hayatta tutmak için büyük mücadele vermektedir. Şehit olduğunu sandığı Üsküplü Ali’ye ilk bölümde kavuşan Fatma, Üsküplü’yü sonsuza kadar kaybedecek mi? Fatma Üsküplü Ali’yi hayata bağlayabilmek için neler yapacak? Üsküplü Ali ölecek mi? İşte tüm bu sorular “Mehmetçik Kutlu Zafer’in 21 bölümünde cevap bulacak...  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin