Ünlüler balkon konuşmasını ti’ye aldı

Hangi ünlü ne söyledi?

Google Haberlere Abone ol
Ünlüler balkon konuşmasını ti’ye aldı

AKP’nin tek başına iktidar olamaması, HDP’nin barajı aşması, “Başkanlık” tartışmasının bitmesi ve seçim sonuçları ile sosyal medya deyim yerindeyse sallandı. Halk TV televizyonu ise balkon konuşmasını penguen belgeseli ile verdi. Davutoğlu'nun balkon konuşması ünlülerin de gündemindeydi, konuşmayı ti'ye alan mesajlar yazdılar.



Ünlüler balkon konuşmasını ti’ye aldı

İşte o yorumlar:



Berna Laçin: Başbakan konuşmayı önden hazırlamış ya,  o bakımdan... Az sonra CB, gelip mikrofonu çekecek gibi hissediyorum. Biz de Reyiz'i sarayda zor tutuyoruz ama!





Uğur Dündar: Artık bu şarkıyı dinlerler: 'Bir zamanlar maziye bak ne kadar şendik!..'



Nilgün Belgün: Arınç ne kadar mutsuz..



Armağan Çağlayan: Bülent Arınç çok mutsuz gözükmüyor mu?



Onur Akay: Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine, Hasret Kalsın Balkondaki Günlere. Gezi sürecini gazların altında geçirenlerin cevabıdır bu seçim. Halkın attığı tokatın sesi dünyada yankılanarak ampulü patlattı. #Secim2015



Bedri Baykam: AKP'nin "Balkondan düşme" festivali tüm coşkusuyla sürüyor! Penguenler bu Temokrasi zaferine eşlik ediyor! Bülent Arınç üzüntüden ölecek, kendi başına konuşmaya başladı balkonda, resmen işkence görüyor!



Barış Atay: Alalım ufaklığı sahneden...



Metin Uca: Helal olsun CHP'ye hem seçim kazandı, hem de HDP'nin 12.7 oranlı zaferinin en az 1.7 sini kazandırdı.



Erol Köse: Fırdöndü Tuğçe Kazaz birazdan kürt olacaktır !



Atilla Taş: Balkonlardan gelen soğuk hava dalgası, AKP'yi kötü etkiledi. Tuğçe Kazaz parti değiştirmedi mi hala? Gezi'nin ağaçları bugün meyve verdi.





Mahsun Kırmızıgül: Siyasi partinin ismi ne olursa olsun, halk kimlerin nasıl çalıp çırptığını iyi biliyor. Meclise giden vekillerden beklentimiz temiz siyaset.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin