Ünlü şarkıcı Gökçe reklam yüzü oldu!

Uludağ Meyvelim'in reklam yüzü Gökçe oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Gökçe reklam yüzü oldu!

Ünlü şarkıcı Gökçe, Uludağ Meyvelim'in reklam yüzü oldu. Gökçe Uludağ Meyvelim reklamları için kamera karşısına geçti. Gökçe'nin su kaydırağında çocuklar gibi eğlendiği çekimler sırasında oldukça keyifli anlar yaşandı.



Uludağ İçecek, gazsız meyveli içecek kategorisinde farklı lezzetler arayanlara alternatif sunan sevilen ürünü Uludağ Meyvelim reklam kampanyası için ünlü şarkıcı Gökçe ile anlaştı. İki farklı filmle yeni reklam kampanyasının duyurusunu yapmaya hazırlanan Uludağ Meyvelim’e, herkesin “Tuttu Fırlattı Kalbimi” şarkısı ile sevdiği Gökçe eşlik etti.



Reklam filminde albüm kayıtlarına ara vermiş ve dinlenirken gördüğümüz Gökçe, sıcaktan bunalıyor ve serinlemek için Uludağ Meyvelim'i deniyor. Bir anda gözden kaybolan Gökçe kendini bir su kaydırağında kayarken buluyor. Reklam filminde Uludağ İçecek'in yenilikçi lezzetler sunan Uludağ Meyvelim serisine kolay içimi nedeniyle "Akıp Giden Lezzet"  vurgusu yapılıyor.



Ünlü şarkıcı Gökçe reklam yüzü oldu!



İstanbul'da ve Antalya'da gerçekleştirilen, iki gün süren çekimler oldukça yoğun geçti. Antalya’da su parkında gerçekleştirilen çekimler esnasında tüm ekip doyasıya eğlendi. Muhteşem bir ekiple çalışma fırsatı bulduğunu belirten Gökçe, "Zorlu ve yorucu bir çekim oldu ama sonunda ortaya çok farklı bir çalışma çıktı. Çekimlerde de gerçekten çok eğlendik.  Böylesine yoğun emek harcanan bir işte yer almaktan, özellikle sonucunu görünce büyük mutluluk duydum" dedi.



Ünlü şarkıcı Gökçe reklam yüzü oldu! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin