Ünlü şarkıcı 007'ye talip oldu!

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran, yeni James Bond filmi 'Bond 25'in soundtrack parçasını yapmaya hazır olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı 007'ye talip oldu!

İngiliz şarkıcı Ed Sheeran kariyerinin altın çağlarını yaşarken 2017 yılını domine eden isimlerden biri oldu.



KENDİSİYLE YARIŞIYOR



Yılı Beyonce düeti 'Perfect' ya da Eminem düeti 'River' ile lider tamamlamaya aday olan 26 yaşındaki İngikiz şarkıcı şu sıralar kendisi ile yarışmakla meşgul ancak gelecek planlarında yine de durmuyor.



Geçtiğimiz günlerde Late Late Show'a katılan şarkıcı Barbara Brocolli'nin yöneteceği 26. 007 filmi 'Bond 25' için 'eğer ondan istenirse' soundtrack için hazır olacağını açıkladı.



"ALTIN TEPSİYLE SUNACAĞIM"



Sheeran, ayrıca ABD'li rap sanatçısı Eminem ile yaptığı 'River' düetine değinerek "Birlikte şarkı yapacağımız belirlendiğide kafamda bir takım şeyer kurgulamaya başladık ve bir araya geldiğimizde kafamdaki şarkı hazırdı" dedi. Bond için ise "Eğer benden bir şarkı yapmamı isterlerse onlara altın tepsi ile 'buyurun' diye sunacağım dedi.



Bir önceki 007 filmi 'Spectre' her ne kadar serinin son Daniel Craig'li filmi diye düşünülse de Craig, 'Bond 25' filminde tekrar efsanevi karakteri canlandıracağını açıklamış İngiliz şarkıcıSam Smith de 'Spectre' soundtrack'i 'Writings On the Wall'u 20 dakikada bestelediğini açıklayarak eleştiri oklarının hedefi olmuştu.


Etiketler Ed Sheeran
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin