Ünlü oyuncunun eski sevgiliye şantaj davasında karar çıktı!

Oyuncu Tolga Pancaroğlu'na, eski sevgilisi Eda Küçük'ün dava açmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncunun eski sevgiliye şantaj davasında karar çıktı!

Oyuncu Tolga Pancaroğlu eski sevgilisi Eda Küçük'ün açtığı şantaj davasından beraat ettiğini duyurdu.



Ünlü oyuncunun eski sevgiliye şantaj davasında karar çıktı!



Oyuncu Mustafa Tolga Pancaroğlu eski sevgilisi sunucu Eda Küçük'ün şiddet suçlaması nedeniyle yargılandığı davadan beraat ettiğini açıkladı. Hakkında eski sevgilisi Eda Pera Küçük tarafından Anadolu Adalet Sarayı 66. Asliye Ceza Mahkemesi'ne şantaj davası açılan Pancaroğlu, zafer etiketiyle yaptığı yazılı açıklamada şu satırlara yer verdi:



"Bildiğiniz üzere aynı şahıs tarafından önce 'kadına şiddet' ile sonra ise 'şantaj' ile suçlanmıştım. 20 Aralık tarihinde 'Kadına Şiddet Suçundan' beraat ettim ve bugün 'Anadolu Adalet Sarayı'nda görülen davada gördüğünüz üzere 'Şantaj suçundan da' aklandım. (Sözüm ona şantaj suçundan) Allah kimseyi kendi görüntülerini çekip karşı tarafa suç atacak tiniyette, bu vebal ile ömür boyu yaşamayı kendine yakıştıracak tiniyette insanlarla karşılaştırmasın. Hukuki sürecim 'İftira ve maddi manevi tazminat davaları' ile devam edecektir. (Bütün kararların sonuçlanmasını yani tam olarak bugünü beklemiştik.)Bundan sonra ki hiçbir duruşmaya gitmeyeceğimi avukatlarımın süreci bizzat yöneteceğini tüm dostlara arz ederim. Gerçekten mağdur olan yürekli Türk kadınlarına geçmiş olsun 'dileyerek' yüce Türk Hukukuna saygılarımı sunarım."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Bildiğiniz üzere aynı şahıs tarafından önce “kadına şiddet” ile sonra ise “şantaj” ile suçlanmıştım.20 Aralık tarihinde “Kadına Şiddet Suçundan” beraat ettim ve bugün “Anadolu adalet Sarayında” görülen davada gördüğünüz üzere “Şantaj suçundan da” aklandım(sözüm ona şantaj suçundan) Allah kimseyi kendi görüntülerini çekip karşı tarafa suç atacak tiniyette,bu vebal ile ömür boyu yaşamayı kendine yakıştıracak tiniyette insanlarla karşılaştırmasın!!!Hukuki sürecim “İftira ve maddi manevi tazminat davaları” ile devam edecektir.(Bütün kararların sonuçlanmasını yani tam olarak bugünü beklemiştik.)Bundan sonra ki hiçbir duruşmaya gitmeyeceğimi avukatlarımın süreci bizzat yöneteceğini tüm dostlara arz ederim.Gerçekten mağdur olan yürekli Türk kadınlarına geçmiş olsun “dileyerek” yüce Türk Hukukuna saygılarımı sunarım.. #kamuoyu #zafer



Tolga Pancaroğlu (@tolga_pancaroglu)'in paylaştığı bir gönderi (16 Nis, 2019, 4:38öö PDT)






 



Ünlü oyuncunun eski sevgiliye şantaj davasında karar çıktı! - Resim : 2


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin