Ünlü oyuncunun arabası soyuldu! Aracın 50 bin liralık parçası çalındı...

Oyuncu ve yazar Murat Tavlı'nın lüks aracı kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından soyuldu.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncunun arabası soyuldu! Aracın 50 bin liralık parçası çalındı...

Olay, 10 Mart akşamı Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınında meydana geldi. İmza günü etkinliği için gittiği Isparta 2. Kitap Fuarı'ndan dönen ünlü oyuncu ve yazar Murat Tavlı, park halindeki aracının yanına gittiğinde soyulduğunu fark etti. Tavlı'nın lüks aracındaki 50 Bin TL değerindeki parçayı çalıp kaçan hırsızlıklar, parmak izi bırakmadan kayıplara karıştı.



Ünlü oyuncunun arabası soyuldu! Aracın 50 bin liralık parçası çalındı...



Olayla ilgili Medyatava'ya açıklamalarda bulunan Tavlı, kendi aracının haricinde zarara uğratılan 14 araç daha olduğunu ve bu kişilerin sipariş üzerine hırsızlık yapan bir şebeke olduklarını belirtti.



İşte, Tavlı'nın açıklamaları:



"Aracımın yanına gittiğimde bu halde gördüm. Şu an 50 bin TL hasar var araçta. Bunlar bir çete ve şu an bu marka ve bu model arabaların peşindeler. Sipariş üzerine çalışıyorlar. Sipariş aldıkları parçaların bulunduğu o arabaları bulup, patlatıp, çaldıkları parçaları satıyorlar. Serviste şu anda bu halde bekleyen 14 araça daha var ve bunlar çete haline gelmiş oldukça profesyonel çalışan bir ekip. Parmak izi de çıkmadı ve polisin yapabileceği hiçbir şey olmadığı söylendi. Yakalanmıyorlar... Onlar yakalanmadığı için de canı yanan biz vatandaşlar oluyoruz. "



 



Canan Kaya / Medyatava



canankaya@medyatava.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin