Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı

Hakan Bilgin, eşinin doğumgününü duygusal bir mesajla kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı

Ege’nin Hamsisi dizisinde rol alan ünlü oyuncu Hakan Bilgin'in eşi Çiğdem Gürel, doğum gününü sahne aldığı Taksim My House'da kutladı. Geceye 1 Eylül'de 16. evlilik yıldönümlerini kutlayan çiftin sanatçı dostları Sevinç Erbulak, Çağlar Çorumlu, Cem Uras ve Nihan Şerbetçi de katıldı.



Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı



Hakan Bilgin, kutlamadan önce sosyal medyadan eşinin fotoğrafını paylaşıp altına, “Keşke gözlerimi kapattığımda gözümün önüne gelen resmini çekebilseydim de koyabilseydim buraya... Sen olmasaydın ne yapardım diye düşündüm de bir gün; yaşattığın her şey için teşekkür ederim canım karım benim. İyi ki doğdun, iyi ki evlendik, iyi ki Derin’imiz oldu, iyi ki sevdin beni...” mesajını yazdı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Keşke gözlerimi kapattığımda gözümün önüne gelen resmini çekebilseydim de koyabilseydim buraya ...sen olmasaydın ne yapardım diye düşündüm de bügün ;yaşattığın her şey için teşekkür ederim canımm karım benim iyi doğdun , iyi ki evlendik, iyi ki Derinimiz oldu, iyi ki sevdin beni....



Hasan Hakan Bilgin (@hbilgin)'in paylaştığı bir gönderi (19 Eki, 2018, 8:40öö PDT)






Ünlü oyuncu daha sonra ise sahneye çıkıp eşine sevgisini bir kez de şarkılarla dile getirdi. Neşeli kimliğiyle tanınan Hakan Bilgin hazırlattığı özel  iki posterle sahnede muziplik de yaptı.



Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı - Resim : 2



Çiğdem Gürel, gecede kendisinden 1 gün arayla doğan sevilen oyuncu Sevinç Erbulak'la "Bana Bir Masal Anlat” şarkısını söyleyerek konuklara duygulu anlar yaşattı.



Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı - Resim : 3



Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı - Resim : 4



Ünlü oyuncudan 16 yıllık eşine romantik doğum günü mesajı - Resim : 5


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin