Ünlü oyuncu stand up gösterisine başladı

Yeni sezonda stand up gösterisini iki perde haline getirerek.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu stand up gösterisine başladı

Okan Cabalar, yeni sezonda stand up gösterisini iki perde haline getirerek sahnede kahkaha attırma süresini 2 saat 10 dakikaya çıkardı. Stand up gösterisi için yoğun bir çalışma dönemi geçiren Cabalar aynı zamanda birinin senaryosunu kendisinin yazdığı iki film için de hazırlıklarını sürdürüyor.



Okan Cabalar, yeni sezona hazır. BKM Mutfak organizasyonuyla Türkiye ve Avrupa’da gösterisini sergilemeye hazırlanan Cabalar, sezonun ilk stand up gösterisini 9 Ekim'de Lefkoşa'da yapacak.



Yeni sezonda stand up gösterisini iki perdeye çıkartan Okan Cabalar, seyircilere 2 saat 10 dakika boyunca kahkaha attıracak.



Ekim ayı boyunca Lefkoşa'nın yanı sıra iki kez Ankara, bir kez İstanbul ve bir kez de İzmir'de olmak üzere 5 kez sahneye çıkacak olan Okan Cabalar, bir yandan yoğun geçecek stand up gösterileri için hazırlanırken diğer yandan iki sinema projesi için hazırlanıyor.



Okan Cabalar, stand up gösterilerinde hedefinin seyircilere bolca kahkaha attırmak olduğunu belirtirken komedinin yükselen bir değer olarak varlığını sürdürmesi için komedyenlere düşen görevin sürekli yazmak ve sürekli oynamak olduğunu söyledi.



Ünlü oyuncu stand up gösterisine başladı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin