Ünlü oyuncu kaza geçirdi

Tamer Karadağlı bir motosiklet kazası atlattı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu kaza geçirdi

Ünlü sinema ve dizi oyuncusu Tamer Karadağlı, dün motosiklet grubundaki arkadaşlarıyla gittiği Bursa'nın İznik ilçesinde kaza geçirdi.



Motosikletinin devrilmesi sonucu yaralanan Karadağlı, çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'a götürüldü.



Tamer Karadağlı, motosikletli 35 kişilik arkadaş grubu ile gezmek üzere Bursa'nın İznik ilçesine geldi. Öğle yemeğini İstanbullu işadamı arkadaşının Darka'daki tesislerinde yiyip şehir turu atan Tamer Karadağlı, daha sonra İstanbul'a dönerken Müşküle Köyü yakınlarında motosikleti ile virajı alamayınca düştü.



Yaralanan Karadağlı daha sonra çağrılan özel bir helikopter ile İstanbul'da özel bir hastaneye götürüldü.



Sağ el bileği kırıldığı öğrenilen ünlü oyuncu İstanbul'da ameliyata alındı.



Karadağlı'yı oyuncu arkadaşları hastanede ziyaret etti.



Karadağlı'nın oyuncu arkadaşları da, olay duyar duymaz hastaneye akın etti. Ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, “Çocuklar Duymasın" adlı dizinin oyuncusu Furkan Kızılay, "Sorun yapacak bir şey yok. Bir motor kazası ciddi bir durum. Ameliyat olacak. Konuştuk gayet iyi, morali de yerinde" dedi.



İznik'te motosiklet kazası geçirerek yaralanan Tamer Karadağlı'yı 'Çocuklar Duymasın' adlı diziden oyuncu arkadaşı Pınar Altuğ hastanede ziyaret etti. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Altuğ, "Yolda kaymış. Çok şükür bu kadar bir hasarla atlatmış. Bu gece ameliyata alacaklar. Hayati tehlikesi yok, herhangi bir problem yok. İki kolunda kırık var. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacak" diye konuştu. (DHA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin