Ünlü oyuncu güzel haberi böyle duyurdu: 'Bu sefer gerçek'

Fulya Zenginer, sevgilisi Kuntay Tarık Evren’den evlenme teklifi aldı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu güzel haberi böyle duyurdu: 'Bu sefer gerçek'

Ünlü oyuncu Fulya Zenginer, 1.5 yıldır birlikte olduğu Kuntay Tarık Evren’den tatil için gittikleri Milano’da evlenme teklifi aldı. “Evet” cevabını veren oyuncu yüzüğünü sosyal medya hesabından paylaştı.



Ünlü oyuncu güzel haberi böyle duyurdu: 'Bu sefer gerçek'



Güzel oyuncu yüzüğünü gösterdiği fotoğrafa şu notu düştü: "Tamam bu sefer gerçek. 2017 yılında yani 27 yaşındayken asla ciddi duramayan tam bir kötü şaka kraliçesiydim, ikinci fotoğraftaki trollemeyi de o zaman yapmıştım eski takipçilerim bilir. Ve şimdiye gelecek olursam; aslında çok önce evlilik kararı almıştık ve ben onu teklif sanıyordum.



Ama hayatımın aşkı bey ben hariç herkesin bildiği bir sürpriz hazırlamış ve sonunda ‘evet dedim’ ortaya çıktı. Darısı başınıza, daha güzelleri sizin olsun sevenler sevdiklerine kavuşsun."






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Tamam bu sefer gercek  2017 yılında yani 27 yaşındayken asla ciddi duramayan tam bir kötü şaka kraliçesiydim , ikinci fotograftaki trollemeyi de o zaman yapmistim eski takipcilerim bilir  Vee şimdiye gelecek olursam; aslında çok önce evlilik kararı almıştık ve ben onu teklif sanıyordum  Ama hayatımın aşkı bey ben hariç herkesin bildiği bir sürpriz hazırlamış vee sonunda ‘evet dediiiim’ ortaya çıktı  Darısı başınıza,daha güzelleri sizin olsun sevenler sevdiklerine kavuşsun This time it is real, the second photo was taken in 2017 and I had a really bad sense of humor so it was a joke Now I really said yeees  #shesaidyes



Fulya Zenginer (@fulyazenginer)'in paylaştığı bir gönderi (10 Şub, 2019, 9:54öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin