Ünlü oyuncu Didem Balçın'a renkli doğum günü kutlaması

Diriliş Ertuğrul'un Selcan Hatun'u Didem Balçın'nın maskesini taktılar.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncu Didem Balçın'a renkli doğum günü kutlaması

Diriliş Ertuğrul dizisinde 'Selcan Hatun' rolüne hayat veren ünlü oyuncu Didem Balçın, yeni yaşını görkemli bir doğum günü eğlencesiyle kutladı.



"Didem Balçın'ın doğum günü kutlamasından kareler" Galerisine Göz At



Cumartesi akşamı Balçın'ın ortağı olduğu DasDas’ın 600 kişilik salonu "İyi ki doğdun Didem" sesleri ile inledi. Joseph K oyununu izlemeye gelen seyircilere de bu renkli an büyük sürpriz oldu. Oyunun son dakikasında Didem Balçın’ın yakın dostları onun maskelerini takarak hep bir ağızdan doğum gününü kutladı ve ellerinde balonlarla sahneye koştu.



Didem Balçın'ın ablası Özlem Kunduracı tarafından düzenlenen organizasyona en büyük destek Didem Balçın'ın ortağı Mert Fırat'tan geldi. Rojda Demirer, İdil Fırat, Özgün Aydın, Diriliş Ertuğrul oyuncuları ve tüm DasDas ekibi oyuncuları da bu sürpriz kutlamaya katıldı. Doğum gününde gözyaşları ve mutluluk bir aradaydı.






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



En mutlu olduğum yerde,çok sevdiklerimle sahnedeydim. Kapi açılıp içeri sevgi girdi. Biraz korktum doğru. Çünkü elektro şok yemiş gibi oldum. Hayatım film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden. Ve son karede “to be continued “yazdı. “The End” yazana kadar..Dün benim mutluluğuma sebep olan tüm gelenleri,gelemeyen ama orda olmak isteyenleri, aylardır emek verenleri , biriktirdiğim ve yeni kazandığım ve kazanacağım tüm yeni sevgileri kucaklıyorum. Daha ötesi yok. Sevgi varsa gerisi teferruat.. @ozlemkunduraci sana sözüm bu dünyada YoK. O yüzden teşekkürümü yüreğimin söylediklerinden hisset Bu video yu montajlayıp anında yolladın ya bana.. @admbrs Yaşadığın mutluluğu hemen gör dedin ya.. sana da sözüm yok



Didem Balçın (@didembalcin)'in paylaştığı bir gönderi (19 May, 2019, 2:38öö PDT)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin