Ünlü komedyenler 'Önce Çocuk' dedi

Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar ve Eser Yenenler, çocuk istismarına dikkat çekmek için kolları sıvadılar.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü komedyenler 'Önce Çocuk' dedi

Geçtiğimiz haftalarda Watergarden İstanbul’un başlattığı iyilik hareketine ünlülerden destek yağmaya devam ediyor.



UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği ile işbirliği kapsamında 26 Nisan’da hayata geçecek sergiye bir destekte ünlü komedyenler Şahan Gökbakar, Yılmaz Erdoğan ve Eser Yenenler’den geldi.



Recep İvedik serisiyle en çok izlenen Türk filmi unvanını elinde bulunduran başarılı komedyen Şahan Gökbakar fenomen karakterinin gömleğini 'Önce Çocuk’ sergisine bağışladı. Şahan Gökbakar, “Ben iki çocuk babası bir vatandaş olarak, bu tarz sapıkların en ağır cezalarla cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. Bu ülkenin geleceği çocukları korumak, bir vatan borcudur.” dedi.



Yedinci sanatın, tiyatronun, komedinin, sahne sanatlarına dair her detayın icatçısı Yılmaz Erdoğan ise kendisi için büyük anlam taşıyan Bana Bir Şeyhler Oluyor tiyatro oyununda giydiği yeleğini ‘Önce Çocuk’ sergisi için bağışlayarak, çocuk istismarına dikkat çeken ünlüler arasında yerini aldı.



Mizahıyla bugüne kadar sayısız insanın sevgisini kazanan Eser Yenenlerde, çocukluğundan beri en büyük tutkusu olan oyunları oynadığını atarisini çocukların istismarına sessiz kalmayın diyerek ‘Önce Çocuk’ sergisine bağışladı.



26 Nisan’da Watergarden İstanbul’da satışa çıkacak ürünlerden elde edilen tüm gelir UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’ne aktarılacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin