Ünlü isimler kanserli çocuklar için buluşuyor

Kansersiz Yaşam Derneği ve Devlet Tiyatroları kanserli çocuklar için bir araya gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler kanserli çocuklar için buluşuyor

Ünlüler, İstanbul Devlet Tiyatroları ve Kansersiz Yaşam Derneği işbirliği ile kanser hastası çocuklar için düzenlenecek olan moral etkinliğinde bir araya geliyor!



İstanbul Devlet Tiyatroları, Kansersiz Yaşam Derneği’ne ve kanser hastası çocuklar destek amacıyla 'Çiçeğim Solmasın' isimli çocuk oyununu 25 Nisan 2015 günü saat 14:00‘da Cevahir Sahnesi’nde ücretsiz olarak sergiliyor. 



İbrahim Ümit Kantarcılar, Alper Saldıran, Zeynep Çamcı, Can Sipahi, Gülden Dudarık, Deniz Gürzumar, Özge Özyalçın, Ozan Osmanpaşaoğlu, Merve Özbey, Şimal Gülen ve Oğuzhan Yıldız gibi pek çok ünlü ismin çocuklarla vakit geçireceği bu etkinlik ile  kanser hastası çocuklara ve ailelerine moral desteği sağlanması amaçlanıyor.



Ödüllü çocuk oyun yazarı Kerem Gökçer’in yazıp, Duygu Gökhan’ın yönettiği oyunda çocukların eskisi gibi sokakta oynadığı, arkadaşlık kurmakta zorlanmadığı ve en önemlisi de başkasına iyilik yapmanın verdiği mutluluk üzerine çok önemli mesajlar veriliyor. 



Organizasyon, Kansersiz Yaşam Derneği ve Gençlik Komitesi Üyesi Eda Pera Küçük ile Dernek Gençlik Komitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşiyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin