Ünlü isimler Gerçek Kesit: Manyak'ın galasında buluştu!

Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, senaryosunu Cahit Kaşıkçılar'ın üstlendiği "Gerçek Kesit:Manyak" filminin galası 20 Mart Salı günü Beyoğlu Sineması'nda gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü isimler Gerçek Kesit: Manyak'ın galasında buluştu!

Başrolünde Cahit Kaşıkçılar’ın  yer aldığı gerilim-komedi filmi "Gerçek Kesit:Manyak" 23 Mart Cuma günü vizyona girecek.



Filmin oyuncularının tam kadro katıldığı galaya; Aslı Bekiroğlu, Hare Sürel, Taner Ölmez, Cengiz Bozkurt, Perihan Savaş, Ece Dizdar, Erkan Kolçak Köstendil, Cansu Tosun, Hazar Ergüçlü, Hatice Aslan, Meriç Aral, Öner Erkan, Umut Kurt ve Serdar Akar gibi isimler katıldı.



"Fotoğraf Altı: Soldan sağa Gerçek Kesit:Manyak oyuncu kadrosu; Fatih Yıldızgül, Fatma Pazvant, Emel Emir, Cahit Kaşıkçılar, Perihan Savaş, Erdal Parmaksız, Zehra Sözügüzel, Mehmet Vanlıoğlu, Mesut Hakyemez, Ayca Öztürk, Çetin Altındal"



Filmin konusu ise şöyle:



Belediyede temizlik hizmetlerinde görevli olan Rıza, annesine son derece düşkündür. Bu düşkünlüğü, çok istemesine rağmen evlenip bir yuva kurmasına da mani oluyordur. Karşı apartmana taşınan Serpil adlı çocuklu ve dul bir kadının hayatına girmesiyle, Rıza’nın evlilik hayalleri yeniden alevlenir, fakat bir yandan da suçluluk duygusu gittikçe artıyordur. Öyle ki, bir süre sonra gerçek hayatla bağı iyice kopmaya, annesine daha da bağlanmaya başlar. Rıza artık annesinin öldüğünün bile farkında olmadan onunla yaşamaya devam ediyor, bir yandan da umutsuzca Serpil’le ilişki kurmaya çalışıyordur. Olaylar gelişir…


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin