'Kanatsız Kuşlar'ın yönetmeni evinde vahşice öldürüldü!

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun (58), Şile’deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü.

Google Haberlere Abone ol
'Kanatsız Kuşlar'ın yönetmeni evinde vahşice öldürüldü!

Genco, Kanatsız Kuşlar gibi reyting rekortmeni dizilerin yanı sıra Deli Saçması, Ankara Yazı, Boşu Bir Yerde gibi filmlerin de yönetmenliğini yapmış olan Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurularak ve bıçaklanarak öldürüldü. 



Şile Çavuş Mahallesi numara 26’da yaşayan yönetmen Mustafa Kemal Uzun’un öldürüldüğü Gece saat 02.00 sıralarında polise ihbar edildi. İlçe ve Asayiş Şube CinayetBüro ekipleri kısa sürede eve gitti. Kapı kilitliydi, zile basıldı ancak açan cevap veren olmadı. Kapıyı kırarak eve gider polis içeride korkunç manzara ile karşılaştı. Yönetmen Uzun’un başı beyzbol sopasıyla ezilmişti ve sırtında bir bıçak saplanmıştı. Cep telefonu ve cüzdanı alınmış, otomobili de bahçede yoktu. 



ÜZERİNDEN YÖNETMENİN CEP TELEFONU ÇIKTI



Polis, olayla ilgili çalışmaya başlarken, kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda cinayeti O.A’nın gerçekleştirdiğini belirledi. O.A, Beylikdüzü’nde gözaltına alındı. Üzerinden Uzun’un cep telefonu çıktı. Cüzdanını ise nereye attığını hatırlamadığını söyledi. Otomobili bıraktığı yeri tarif etti. Polis otomobili de buldu.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Etiketler cinayet
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin