Ünlü anchorman Emre Buga mutfakta!

Ünlü anchorman Emre Buga Bekar Mutfağı programı ile her cumartesi sabah saat 11’de TGRT Haber’de!

Google Haberlere Abone ol
Ünlü anchorman Emre Buga mutfakta!

Ünlü televizyoncu ve sunucu Emre Bugabir süredir YouTube üzerinden yayınladığı 'Bekar Mutfağı' isimli programını televizyona taşıdı.



HER CUMARTESİ SABAHI SAAT 11DE!



Buga'nın bekarlara özel tariflerini paylaşacağı Bekar Mutfağı her cumartesi sabah saat 11’de TGRT Haber’de olacak!



İLK KONUK SABA TÜMER



Programın ilk konuğu ise ekranların sevilen yüzü ve kısa süre önce yeni kitabı raflardaki yerini alan Saba Tümer.



EMRE BUGA KİMDİR?



Emre Buga, 1977 yılında İstanbul‘da doğmuştur. Aslen anne tarafı Edirnelidir. Babasının adı İlker Buga’dır. Bir ablası vardır. Kabataş Erkek Lisesinden mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesinde Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği eğitimi aldı. Galatasaray Üniversitesinde Fransızca Avrupa Birliği ve Uluslararası İlişkiler üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamladı.



1995 yılında mesleki teknik stajını Show TV‘de yaptı.



Emre Buga, BRT de ve 9 Kanal da sabah saat başı ve gece haberleri spikerliği yaptı. 2000 yılında Kanal D‘de haber spikeri olarak çalıştı. Paris, Londra ve Brüksel’de, uluslararası bir çok kurumda araştırmalar yaptı. Kanal D’den ana haber sunucusu olarak Show TV‘ye transfer olduğunda, birçok Avrupa Birliği zirvesini takip etti. Sayısız röportaja imza attı. 2002 yılında Show TV’ye geçti. Show TV’de Ana Haber Bülteni Spikeri ve Avrupa Birliği Diplomasi Muhabiri olarak görev yaptı. Show Radyo ve Radyo 5 Haber Merkezlerinde sunucu olarak görev aldı.



Siyaset iş bilim spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri ile canlı yayında sayısız röportajlar yaptı. Brüksel‘de ve Paris‘te AB ile ilgili çeşitli konularda pek çok araştırma yaptı.



Bugün Tv‘de 120 Dakika programını sundu. Öğrenciliğinin ilk yıllarında eğitim aldığı Dialog Anlatım İletişim Merkezinde Sunuculuk Teknikleri dersi verdi.



Daha sonra da 2004 yılında Kanaltürk‘ün Ana Haber Bültenini sunmak üzere Kanaltürk’e transfer oldu.



Buga şimdilerde TGRT Haber'de Bekar Mutfağı isimli programı yapmaktadır.


Etiketler Emre Buga
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin