Umut Nöbeti 30’uncu gününde

Dündar ve Gül’e destek vermek amacıyla başlatılan ‘Umut Nöbeti’ni 30’uncu gününde Yalçın Bayer ile Figen Atalay devraldı.

Google Haberlere Abone ol
Umut Nöbeti 30’uncu gününde

Tutuklu Gazeteciler Can Dündar ve Erdem Gül’e destek ve moral vermek amacıyla başlatılan ‘Umut Nöbeti’nin 30’uncu gününde Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer ile Cumhuriyet Gazetesi Eğitim Editörü Figen Atalay tuttu.



Silivri Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde devam eden ‘Umut Nöbeti’ni 30’uncu gününde bugün Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer ile Cumhuriyet Gazetesi Eğitim Editörü Figen Atalay devraldı.



BU YIL KÖTÜ GEÇTİ YENİ YILDAN UMUTLUYUZ



Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer şöyle konuştu: “Onlara çok selamlar, yeni yılda müjdeli haberler bekliyoruz. Basın özgürlüğünün, insan haklarının çok saygı duyulacağı bir ülkede yaşamak istiyoruz. Ne yazık ki, böyle bir tablo görmedik. Bu yıl kara bir yıl oldu. Bine yakın arkadaşımız işsiz kaldı. Bu yıl kötü geçti ama yeni yıldan çok umutluyuz. Adaletin uygulanacağı, gazetelerin özgürce habercilik yapacağı bir ortamın oluşmasını istiyoruz. “ dedi.



ÜLKEMİZİN DAHA İYİ BİR YER HALİNE GELMESİ İÇİN ÇALIŞALIM



Cumhuriyet Gazetesi Eğitim Editörü Figen Atalay ise Can Dündar, Erdem Gül ve diğer tutuklu meslektaşları için burada olduklarını belirterek, “Umuyorum ve diliyorum ki yeni yılda gazetecilik yaptığı için hiçbir meslektaşımız tutuklanmasın. Şuan özgür olmayanlar özgürlüklerine kavuşsunlar ve ülkemizin daha iyi bir yer haline gelmesi için daha çok çalışalım. Daha çok mücadele edelim. Tutuklu olan, olmayan tüm meslektaşlarımızı buradan iyi yıllar diliyorum.” dedi. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin