Ulusal gibi çalışan yerel kanal!

Ege bölgesinde yayın yapan tvDEN kanalının yerel seçimlerle ilgili yaptığı yayınlar oldukça ilgi görüyor...

Google Haberlere Abone ol
Ulusal gibi çalışan yerel kanal!

İzmir’den Muğla’ya, Aydın’dan Manisa’ya tüm Ege yerel seçimleri, bölgenin her yerinden canlı yayın yapan tvDEN ekranlarından izliyor. Merkezi Aydın’da bulunan tvDEN, Türksat, Digiturk ve D-Smart ekranlarından izleyicilerine ulaşıyor.



Ege’nin tüm illerinde muhabirleri ve yayın ekipleri bulunan tvDEN, bölgenin her yerinden canlı yayın ve canlı bağlantılar gerçekleştiriyor. Doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışını ilke edinen tvDEN, saat başı haber, eğitim, kültür, belgesel ve spor yayınlarıyla başta Ege olmak üzere tüm Türkiye’ye ve uydu üzerinden dünyanın 70 ülkesine ulaşıyor.



Haber bültenlerinin yanı sıra, “EkonomiDEN”, “Uzmanına Sor”, “MeslekDEN”, “Duygu ile Ege’DEN” ve “5G1K” gibi programlar, farklı konu ve konuklarıyla tvDEN ekranlarına renk katıyor.



31 Mart yerel seçimlerinin nabzı da tvDEN’de atıyor. tvDEN, Ege Bölgesi’nin siyasi nabzını, “Seçim Raporu”, “Emin Aydın ile Baş Başa”, “Seçim Özel” gibi programlarla izleyicilerine aktarıyor.



tvDEN, Ege Bölgesi’nin spor gündemini izlemek için de en doğru tercih. Ege Bölgesi’nde futboldan basketbola, tenisten voleybola tüm spor branşlarındaki gelişmeler, günün farklı saatlerinde spor haberi bültenleri ile izleyicilere aktarılıyor.



tvDEN, Türksat’ın yanı sıra Digiturk 178. kanal, D-Smart 209. kanal üzerinden izleyicilere ulaşıyor.



tvden.com.trinternet sitesinden de izlenme olacağı bulunan kanal, sosyal medyada da çok aktif. Özellikle haber bültenleri ve programları, tvDEN Facebook sayfası üzerinden de takipçileri ile buluşuyor…



tvDEN’İN VE DENGE YAYIN GRUBU’NUN TARİHÇESİ, HEDEFLERİ



Denge Medya Grup, Aydın Denge Gazetesi’ni 1998 yılında aylık olarak yayına başlattı. 2000 Aydın Merkez ilçesinde günlük yayınlanmaya başladı. 2003 yılında ilçe yapılanmalarına başladı ve 2013 yılında ilin tamamında abone yöntemi ve bayi satışı ile okuyucusuyla buluştu. 



Grup, 2003 yılında itibaren www.aydindenge.com.trile internet haberciliği de yapmaya başladı. Ortalama aylık 2 milyon 500 bin kullanıcısı  ve 10 milyondan fazla sayfa gösterimi alan haber sitesi bölgeden anlık gelişmeleri aktarmakta. Sosyal mecralarda da 250 binden fazla takipçiye sahip.



Denge Medya Grup 2017 yılının başında Muğla Fethiye’de yayın yapan Kanal F televizyonunu bünyesine kattı, adını tvDEN olarak değiştirdi. İki yıl gibi kısa sürede Ege bölgesinde yapılanarak bölgenin en çok izlenen haber kanalı olmayı başardı. 



Yayıncılık dışında bir işte faaliyeti bulunmayan Denge Medya Grup; gazete, internet, televizyon, sosyal medya gibi tüm mecralarda gelişimini sürdürecektir. Daha geniş kitlelere ulaşarak ülkenin tarafsız ve güçlü bir yayın kuruluşu olmayı hedeflemektedir. 



 



 



 



 


Etiketler ege televizyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin