Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde ölen oyuncular, üçüncü kez aynı projede buluştu!

Sezin Akbaşoğulları ile Selim Bayraktar'ın yolları peş peşe üçüncü kez kesişti.

Google Haberlere Abone ol
Ufak Tefek Cinayetler'in sezon finalinde ölen oyuncular, üçüncü kez aynı projede buluştu!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin final bölümünde ölerek projeye veda eden Selim Bayraktar ile Sezin Akbaşoğulları yine aynı projede buluştu. Diziden ayrıldıktan sonra iki ünlü oyuncu senaryosunu Onur Ünlü'nün yazdığı, A. Taner Elhan'ın ise yönettiği "Sevgili Komşum" filminde kamera karşısına geçmişti.



5 Ekim'de görücüye çıkacak olan ve afişi de büyük ilgi gören filmin ardından iki oyuncu, bu kez atv'nin "Yıllar Sonra" kod adlı yeni dizisinde buluştu. İsminin "Ağlama Anne" olarak değiştirileceği konuşulan Süreç Film imzalı dizide Sezin Akbaşoğulları, Cansel Elçin'in hayat verdiği Adnan karakterinin eşi Özlem'i canlandırıyor.



Selim Bayraktar ise dizide yıllar sonra ortaya çıkıp bütün dengeleri değiştirecek bir adama hayat veriyor. Feride Kaytan'ın yönettiği dizide Birce Akalay ile Özlem Yılmaz'ın oynadığı Alev ve Damla'nın annesi Necmiye'yi Nihal Koldaş, babası Hasan Fırıncıoğlu'nu ise Hüseyin Soysalan canlandırıyor. Adnan'ın (Cansel Elçin) annesi rolüyle ise usta oyuncu Lila Gürmen kamera karşısına geçiyor. 



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin