Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

MedyaTava editörü Ömer Üst, 18 Eylül Salı gününün reytinglerini masaya yatırdı.

Google Haberlere Abone ol
Ufak Tefek Cinayetler yeni sezon ilk bölümüyle ne kadar izlendi?

Star TV'de yayınlanan ve başrollerini Demet Özdemir ile Can Yaman'ın paylaştıkları Erkenci Kuş, geride kalan yaz dönemine açık ara damga vuran dizi oldu. Salı günleri yayınlanan ve kısa sürede fenomen haline gelen Erkenci Kuş, Ufak Tefek Cinayetler'in dün akşam ekranlara dönüşüyle Cumartesi akşamları seyircisiyle buluşacak.



Yaz dömeminde Salı gününü Erkenci Kuş'a bırakan Ufak Tefek Cinayetler, dün akşam yayınlanan 2'nci sezon ilk bölümüyle emanetini geri aldı. Osman Sonant ve Ushan Çakır gibi başarılı oyuncuların katılımıyla kadrosunu daha da güçlendiren Ufak Tefek Cinayetler; Total'de 5,71, AB'de 7,48 ve ABC1'de de 7,40 izlenme oranlarıyla, yeni sezonuna tüm kategorilerde ilk sırada başladı.



Ufak Tefek Cinayetler'in yeni sezon ilk bölüm reytinglerini değerlendirirken güçlü rakipleri Kadın ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın henüz sezonu açmadıklarını da belirtmekte fayda var.



'Hadi Be Oğlum' TV'de ilk kez ekrana geldi



16 Şubat'ta vizyona giren ve 964.724 kişi tarafından izlenen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Büşra Develi ve Alihan Türkdemir'in paylaştıkları Hadi Be Oğlum, dün akşam TV'de ilk ilk kez ekrana geldi. FOX'ta yayınlanan Hadi Be Oğlum; tüm kategorilerde 4. sırada yer aldı.



Ömer ÜST

omerust@outlook.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin