Twitter'dan Türkiye'ye üst düzey ziyaret!

Mikro blog sitesinin 2 numaralı ismi Türkiye'ye geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan Türkiye'ye üst düzey ziyaret!

Türk iş dünyası, MÜSİAD’ın (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) bu yıl ilk kez hayata geçireceği VİZYONER’15 Sektörler Zirvesi’nde sürdürülebilir iş ve ekonomi projeksiyonuyla yeni bir rota çizmeye hazırlanıyor. ,



“Sektörler Geleceğini Arıyor” hedefinden hareketle geliştirilen ve “Gelecekle İş Yapmak” mottosuyla sektör liderlerini ağırlayacak olan zirve, 18-19 Kasım 2015 tarihlerinde WOW Hotel Yeşilköy’de gerçekleşecek. 



Twitter Küresel Kamu Politikalar Başkan Yardımcısı Colin Crowell da zirveye katılmak üzere Türkiye’ye gelecek. Crowell, “Gelecekte Yeni Sektörler” oturumunda ‘Twitter: Olasılıkların Platformu’ konusuyla panelist olacak.



Gelecekte Yeni Pazarlar, Gelecekte Yeni Sektörler, Gelecekte Teknoloji, Gelecekte İnsan Kıymetleri ve Gelecekte Markalaşma konularının masaya yatırılacağı zirveye Türkiye’nin en önemli yöneticilerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, TAV Havalimanları Holding CEO’su Dr. M. Sani Şener, THY Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Twitter Küresel Kamu Politikalar Başkan Yardımcısı Colin Crowell, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Yülek, Ziraat Katılım Bankası Genel Müdürü Osman Arslan, Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. A. Arif Ergin, T.C. Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, Sabiha Gökçen Havalimanı İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Hakan Arslan, T.C. Başbakan Eski Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Türk Telekom Grubu İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Bahattin Aydın, Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Pankobirlik Başkanı Recep Konuk, Ekonomi Bakanlığı Markalaşma ve Ar-Ge Destekleri Daire Başkanı Mehmet Ali Kılıçkaya konuşmacı olarak katılacak. Oturumların moderatörlüğünü Ekonomi, Yönetim ve Finans Danışmanı Hikmet Baydar, İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kerem Alkin, Altınay Robot Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, İletişim Profesyoneli Ali Saydam ve Marka Konseyi Başkanı Güven Borça yapacak.



Türkiye’nin yeni yol haritası Vizyoner 15’te çizilecek



Yurt içi ve yurt dışında 11 binden fazla üyesiyle, Türkiye’nin en etkin ve büyük oluşumlarından biri olan MÜSİAD, değişen dünyada yeni iş olanaklarını ve stratejilerini VİZYONER’15 Sektörler Zirvesi ile tartışmaya açıyor. Geleceğin bilinmezliğini fırsata çevirmek, yenilikçi vizyonlarla şimdiden büyük hedefler oluşturmak üzere “Gelecekle İş Yapmak” mottosuyla yola çıkan VİZYONER’15 Sektörler Zirvesi, aynı zamanda hemen her sektörden Türkiye’nin liderlerini ağırlayan ekonomi dünyası için sürdürülebilir bir proje olmayı hedefliyor.  


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin