tv100 ekibi Milli Suriye Ordusu'nun Resulayn'a giden konvoyunda

Suriye'deki tek Türk televizyon ekibi olan tv100 konvoya dahil oldu ve yolculuğu görüntüledi.

Google Haberlere Abone ol
tv100 ekibi Milli Suriye Ordusu'nun Resulayn'a giden konvoyunda

Milli Suriye Ordusu'nun Resulayn'a hareketi sırasında tv100 kameraları da oradaydı. Suriye'deki tek Türk televizyon ekibi olan tv100 konvoya dahil oldu ve yolculuğu görüntüledi.





tv100 Barış Pınarı Harekatını Suriye'den takip eden tek Türk televizyon kanalı olarak bölgeden en sıcak haberleri izleyicilerine ulaştırıyor.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla Suriye'nin kuzeyine yönelik Barış Pınarı Harekatı başladı. tv100 operasyon daha başlamadan önce Suriye'den özel ekibiyle yayınlara başlamıştı. Operasyonlar birlikte tv100 Suriye'deki tek Türk televizyon kanalı olarak yayınlarını sürdürüyor.



tv100 ekibinden Burak Ersemiz, Levent Albayrak ve Samet Yazıcı 'Barış Pınarı Harekatı' başlamadan günler önce Suriye'den haber geçmeye başladı.



Suriye'deki tek Türk televizyonu olarak bölgeden sıcak haberleri izleyicilerine ulaştıran tv100 özellikle Milli Suriye Ordusu'nun harekat hazırlıklarını yayınlarına yansıtmıştı.



Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasıyla birlikte tv100 ekibi Suriye'nin çeşitli bölgelerinden en sıcak bilgileri aktarmaya devam ediyor.



Milli Suriye Ordusu'nun Resulayn'a hareketine de tanıklık eden ekibimiz, Mutasım Birliklerinin 24 saatini de en sıcak bilgilerle aktarmayı sürdürüyor.



Türkiye ile birlikte Suriye'deki operasyona katılacak olan Milli Suriye Ordusu ve Mehmetçiklerin ilerleyişini yakından takip etmek için tv100 izlemeye devam edin.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin