TV 8 SPİKERİ ERKAN TAN, BABASINA SUİKAST YAPILDIĞINI CANLI YAYINDA ÖĞRENDİ

TV 8 Spikeri Erkan Tan, bu sabah bombalı saldırıya uğrayan babası Van Valisi Hikmet Tan'ın başına gelenleri canlı yayında proğgram sunarken öğrendi. TV 8 yönetimi, programı kesti, Erkan Tan'ı stüdyodan çıkardı ve "son dakika" gelişmesini izleyicilere duyurdu. Erkan Tan, olan biteni canlı yayında öğrendi. Habertürk'e konuşan Erkan Tan, "Çocuğum da dedesinin yanında tatildeydi" dedi. Tan, Habertürk TV'de şunları söyledi:

Google Haberlere Abone ol
TV 8 SPİKERİ ERKAN TAN, BABASINA SUİKAST YAPILDIĞINI CANLI YAYINDA ÖĞRENDİ

Gazeteci Erkan Tan, HABERTÜRK'te 13 Ajans'ta, babası Vali Hikmet TAn'a yönelik suikast girişimini değerlendirdi: Yaralılara acıl sifalar diliyorum… Bu durum babamın sağ olarak kurtulmasına sevinemedik. Ben sabah programı yapıyorum. Hadise ben yayındayken olmuş. Olayın birkaç boyutu var.


TV8’deki yaklaşım çok iyiydi. Bombalı suikasti benim yayından duymamı istememişler. Onlara da çok teşekkür ediyorum. TV8 yayın akışında böylesi insani bir olay gerçekleşti. Benim oğlum da Van’da dedesinin yanındaydı. Ben bir anormallik olduğunu hissettim. Benim son dakika gelişmesi var diye yayını kesmemi istediler. Bende porgramı kapattım. Sonra stüdyonun kapısı açıldı insanlar bana söylediler. Ve bir an dünya başıma yıkıldı. Aacaba çocuğum ve babama bisey mi oldu sorusu doğdu. Oğlumla ve babamla konuştum. Bu bomba bizim yaşama sevincimize konan bir bombadır. Bu bomba bizi hiç etkilemeyecektir. Biz mutlu bir yaşam arzuluyoruz. Kimse Türk milletini birbirine düşüremeyecek. Birbirimize daha sıkı sarılacağız. Sevindim ama Vanlılar öldü çok üzüldüm biz birbirimize daha sıkı sarılacağız.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin