TURKUVAZ MEDYA REKLAM DEPARTMANINA SATIŞ ÖNCESİ TRANSFERLER! TURKUVAZ'DA BAŞKA NELER YAŞANIYOR?

© MEDYATAVA- Satış sürecindeki Turkuvaz Medya'da sanki hiç satış olmayacak gibi adımlar atılıyor. Özellikle reklam ekipleri yeni transferlerle güçlendiriliyor.

Google Haberlere Abone ol
TURKUVAZ MEDYA REKLAM DEPARTMANINA SATIŞ ÖNCESİ TRANSFERLER! TURKUVAZ'DA BAŞKA NELER YAŞANIYOR?

Turkuvaz Medya'daki düzenlemeler çerçevesinde öncelikli olarak televizyon satış ekipleri güçlendirildi. Ayrıca uzun süredir boş duran radyo reklam satış müdür yardımcılığına atama yapıldı. 


Turkuvaz Medya'yı 800 milyon dolar civarındaki değerleme fiyatına rağmen Murdoch'ın teklifiyle 1.1 milyar dolarlık alış fiyatına 3 yılda getirmeyi başaran Serhat Albayrak'ın önüne artık gazete ve dergideki reklam ve editoryal operasyonları koyduğu biliniyor. Buna bağlı olarak Çalık Holding binasında bulunan reklam ekiplerinin gazete binasına taşınması talimatını verdi. Albayrak'ın da odası bu binada. Binanın 2'nci katında inşaat çalışmaları başladı. Basit bir taşınmanın ötesinde bu çok stratejik bir hamle.
Anlayacağınız, yılın en kısa ayı Turkuvaz Medya'da çok uzun sürecek! Çünkü grup, bilhassa gazete içinde uzun süredir beklettiği kimi başarısız yayın yöneticileri ile vedalaşmaların düğmesine artık basıp bu yılı kaçırmamak niyetinde.


© MEDYATAVA-2012
 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin