TURKUVAZ MEDYA, KRİZDE TENSİKATA GİTMEK YERİNE NASIL ÖNLEMLER ALDI?

MEDYATAVA- atv ve Sabah'ın bağlı olduğu Turkuvaz Medya'nın ekonomik kriz nedeniyle aldığı önlemleri Turkuvaz Medya İnsan Kaynakları ve İdari işler Grup Başkanı Hakan Karadere, yöneticilere gönderdiği e-mail ile duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
TURKUVAZ MEDYA, KRİZDE TENSİKATA GİTMEK YERİNE NASIL ÖNLEMLER ALDI?

iŞTE O E-MAIL:


Sayın Yöneticimiz,


Ülkemizin de etkilerini hissettiği ekonomik krizin iş dünyasına yansımalarını hepimiz yakinen yaşıyor ve izliyoruz.


Böyle dönemlerde maliyetlerin gözden geçirilmesi ve mümkün olduğunca tasarrufa yönelik tedbirlerin alınması kaçınılmaz olmaktadır.


Biz Turkuvaz Grubu İnsan Kaynakları olarak en değerli varlığımız olduğuna inandığımız çalışanlarımızın kısmi de olsa tenkisata tabi tutulmalarının doğru bir yaklaşım olmadığını her zaman vurguluyoruz. Sermayedarımız ve Yönetim Kurulumuzun da bu konuda bizlerle hem fikir olması, bu yönde destek vermeleri sonucu sektörde yaşanmakta olan tatsız süreci şu ana kadar yaşamadan yolumuza devam etmekteyiz.


Bugüne kadar siz yöneticilerimizin de verdiği büyük desteklerle muhtelif bir çok kalemde tasarrufa gidildi  ve etkin bir tasarruf politikası  oluşturuldu.


Genel ilke olarak krizin etkilerini hep birlikte ve her alanda paylaşmak ve bu süreçte zorunlu olarak hiç kimseyi bu aileden ayırmamak ana yaklaşımımız oldu. Bu vesile ile tüm genel idari, seyahat, temsil, benzin, gazete –dergi vb. önemli gider kalemlerinde gerekli tedbirler alınarak siz değerli yöneticilerimizin de desteği ile uygulanmaya başlandı.


 Önemli bir gider kalemimiz olan araç filomuza yönelik olarak da sizinle paylaşacağımız bir uygulamaya imza attık. Mevcut araç filomuzun sektörün büyük bir kiralama şirketi ile anlaşarak yenilemeye gidilmesi, bunu yaparken ilgili şirketin kullanılmış araç filosundan gerekli araçların  seçimi karşılığında barter anlaşması yapılması ile oldukça ciddi bir tasarruf sağlandı. Bu kalemde yapılan tasarruf ile kolaya kaçılarak personelde yapılacak tenkisattan daha fazlasını şirketimize kazandırmış durumdayız.


Turkuvaz Yayın Grubu İnsan Kaynakları olarak, özellikle son yıllar da çok zor ve sıkıntılı günler geçirmiş bu ailenin tüm üyelerini bir arada tutarak, sıkıntıları hakkaniyetli biçimde personelimizle paylaşarak, daha önemlisi biz yöneticiler olarak tüm tasarruf edilecek kalemlerde fedakârlık göstererek, bu zorlu dönemde kimseyi işinden etmeden süreci yönetmek ilk hedefimizdir.


Bu konuda anlayışınız ve bizlere verdiğiniz destek için teşekkür ederim.


Saygılarımla,



Hakan KARADERE


İnsan Kaynakları ve İdari işler Grup Başkanı


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin