TURKUVAZ MEDYA GRUBU'NDA İÇ TRANSFER

MEDYATAVA- Turkuvaz Medya Grubunun Alman Motor Presse International şirketiyle yüzde 50 ortak olduğu Turkuvaz Motor Presse şirketine Genel Müdür olarak kim atandı?

Google Haberlere Abone ol
TURKUVAZ MEDYA GRUBU'NDA İÇ TRANSFER

Yüksek mühendis ve işletmeci Tuncel Sunar, Turkuvaz Medya Grubunun Alman Motor Presse International şirketiyle %50 ortak olduğu Turkuvaz Motor Presse şirketine Genel Müdür olarak atandı. Ortak girişimin dergileri arasında auto motor & sport, otohaber, Auto Katalog, Motorrad Katalog, Auto Classic ve otohaber Test Yıllığı gibi güçlü markalar yer almakta. 


1974 İstanbul doğumlu olan Sunar, T.E.D. Ankara Koleji ve İstanbul Teknik Üniversitesi Lisans ve Y. Lisans mühendislik eğitimi sonrasında Ohio State Üniversite'sinden kurumsal finansman ve lojistik üzerine MBA derecesi aldı.


Koç Holding, Park Holding ve Merkez Yayın Holding'te çeşitli pozisyonlarda bulundu. Son yıllarda ise, SABAH/ATV grubunda Proje Planlama ve İş Geliştirme Md. olarak başta halka arz ve TMSF ihalesi olmak üzere önemli projelerde görev aldı. Sunar, TMSF yönetimindeki süreçte Yönetim Kurulu Sekreteryası faaliyetlerini de yürütmekteydi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin