TürkMedya'nın başındaki isim 'büyük değişim'i yazdı

Cengiz Özdemir, 360 televizyondaki değişimi bugünkü köşesine taşıdı.

Google Haberlere Abone ol
TürkMedya'nın başındaki isim 'büyük değişim'i yazdı

360 televizyonu, bugünden itibaren yeni logosu, yeni programları ve yeni ekran yüzleriyle izleyicilerin karşısında olacak. 



TürkMedya İcra Kurulu Başkanı Cengiz Özdemir, aynı grup bünyesindeki kanaldaki büyük değişimi bugün Akşam'daki köşesine taşıdı.



Özdemir, 'Değişimi izleyin' başlıklı yazısında 360'ın bugünden başlayarak hedefleyeceği yayın çizgisinin, dünyada 'infotaintment' olarak adlandırılan yayıncılık anlayışına çok yakın olduğunu belirtti.



İşte, Özdemir'in 360 kanalındaki değişiklikleri duyurduğu köşe yazısı:



Büyük değişimi izleyin



Bugün, televizyonumuz 360 için kelimenin tam anlamıyla büyük gün. 



Televizyonumuz 360 bugünden itibaren değişmeye başlıyor. 



Türkiye'de televizyon yayıncılığı denilince sadece iki uç kategori akla geliyor. 



Ya eğlence kanalı olacaksınız ya da haber kanalı... 



Oysa televizyon yayıncılığının dünyadaki diğer uygulamalarına baktığınızda, bu iki uçtan biriyle tarif edilmenin dışında başka yollar da seçebileceğinizi görüyorsunuz. 

Amerika Birleşik Devletleri ile Türkiye dünya ülkeleri arasında televizyon seyretme açısından ilk iki sırayı paylaşıyorlar.



Özellikle ülkemizde talebin bu olduğundan yola çıkılarak, "ne yapalım izleyici bunu istiyor" gerekçesiyle tartışmaya çok açık programların ekranlara doldurulduğunu görüyoruz. 



Oysa gerçek sadece bu biçimde izah edilemez. 



Konuyu enine boyuna masaya yatırınca görüyorsunuz ki, esasen uzun yıllar boyunca arz edilenler söz konusu talebi doğuruyor. 



İşte biz de dünyaya ve ülkemizdeki rakiplerimize bakarak, bugünden itibaren kendimize yeni ve farklı bir yol çiziyoruz. Yazının tamamını okumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin